Handbal feminin, Divizia A / Știința Bacău – Steaua București 28-29 (12-14)

Nu mai fusesem de ceva timp la un meci al handbalistelor băcăuane, iar primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost echipamentul. Din cine știe ce motive, gruparea tradițional alb-albastră joacă acum în verde și negru. Lucrurile au mers bine doar 20 de minute, ”studentele” având un avantaj aparent liniștitor, 12-6. A urmat, însă, ceea ce am mai numit ”noaptea handbalului” în tabăra băcăuană, adică degringolada care a făcut ca oaspetele să înscrie de numai puțin de 8 ori la rând. Foarte tânăra echipă bucureșteană a lăsat impresia că își dorește cu-adevărat să câștige și a condus până în ultimul minut, când Iuliana Faig a egalat la 28. Băcăuancele au dovedit, din păcate, maxim de superficialitate la ultima fază a partidei, iar Rebeca Gheorghe a marcat golul victoriei de pe pivot.

Știința: Ivanov, Patriche, Uricaru – Cășeriu 11 goluri, Faig 7, Verșescu 4, Ciobanu 3, Croitoriu 2, Lungu 1, Iștoc, Andrieș, Grigoriu, Aholtoae. Antrenori: Constantin Hornea, Costel Oprea.

Steaua: Dică, Pășălan – Ilie 8, Drăghici 5, Gheorghe 4, Vicențiu 4, Zamfira 3, Necula 2, Stanciu 2, Timofte 1. Antrenor: Ileana Morari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.