Fotbal, Cupa României / Aerostar pierde la limită cu Dinamo la Piatra Neamț

Aerostar Bacău a pierdut joi seara, la Piatra Neamț, în fața formației Dinamo București în 16-imile Cupei României. Bucureștenii s-au impus cu 1-0, datorită unui gol înscris de slovacul Nemec, în minutul 85, acesta speculând o eroare a cuplului Hărăguță – Dima. Cu 7 minute mai devreme, băcăuanul Vraciu șutase slab din mijlocul careului dinamovist, irosind cea mai mare ocazie a ”aviatorilor”. Băcăuanii părăsesc Cupa Românei, dar continuă lupta pentru promovarea în Liga a II-a, urmând să joace duminică, de la ora 15, pe teren propriu, cu Sporting Liești, echipă situată pe locul 3 în seria I a eșalonului al treilea.

Aerostar: Hărăguţă – Mihălăchioae, Mihăeş, S. Ichim (Artenie 61′), Strat – Dima (Oanea 86′), Sahru – I. Chirilă, Honea, Vraciu – Pavel (Tudorache 75′). Antrenor: Cristian Popovici.

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Dudea, St. Filip – Hanca (Costache 46′), Mahlangu, Nascimento, Oliva (Salomao 70′) – Rivaldinho, Bokila (Nemec 64′). Antrenor: Vasile Miriuţă.

2 comentarii la „Fotbal, Cupa României / Aerostar pierde la limită cu Dinamo la Piatra Neamț”

  1. Cu Adascalitei si Gheorghiu, poate prindeau prelungirile. Apararea buna nu a permis mai multi jucatori de atac. Era riscant. Asa, macar 85 minute au fost la inaltime. Bacaul a jucat la fel ca FCM cu Craiova, numai ca atunci jucau prin gropi, pe Letea, iar acum pe teren neutru, pe un teren bun, la care Dinamo nu are scuze… Fara Nemec, se ajungea la penalty-uri. Nu degeaba e in Nationala Slovaciei. La Dinamo au jucat cei mai buni, dar si Aerostar a avut pe Stratao, Dimao, Ichimao, Chirilho, Sahrao, Arteninho, Vraciao si Pavec. In schimb, vor fi odihniti pentru Liesti, Buciumao, Istratinho, Ardeinho. Gheorghinho, se pare ca mai e accidentat.

  2. La 3 zile distanta, bacauanii pot fi obositi pentru meciul cu Liesti, desi jumatate din jucatorii de camp care pot juca acum (printre care si juniorii) sunt odihniti. Meciul este deosebit de important, deorece in Clasamentul Adevarului (care arata realitatea in ce s-a jucat pana acum si sansele echipelor pentru ce urmeaza) sunt 3 echipe cu +7, pe primele 3 locuri. Liesti a beneficiat de anularea penalizarii de 6 puncte ! Daca nu bate Bacaul, la egal, Liestiul ar face +8 si Bacaul +5, la victoria Liestiului, Liestiul ar face +10 si Bacaul +4 !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.