Gabriel Armanu: ”Mi-am propus să folosesc cât mai mulți juniori în Divizia A, iar ei nu mi-au înșelat așteptările”

Un scurt interviu cu antrenorul divizionarei secunde CS Știința Municipal Bacău, după victoria cu HC Farul Constanța.

Rep.: Ați învins din nou o pretendentă la promovare…

Gabriel Armanu: Așa cum am spus și după meciul cu Poli Iași, presiunea nu este la noi. Noi jucăm de plăcere, cu mult tineret și iată că se face că ne iese. Sperăm să ne iasă și de aici încolo, se vede că echipa joacă mult mai bine acasă, dacă ținem cont de înfrângerea de la Galați și de victoria la limită cu Alexandria. Important e că, împreună cu prietenii și cu suporterii noștri, am format o echipă și rezultatele s-au văzut.

Rep.: Unde crezi că i-ați surprins pe cei de la Farul, cu numărul mare de juniori din teren ?

G.A.: M-am gândit că nu avem ce pierde, indiferent de locul pe care-l vom ocupa la finalul campionatului. Și în partida cu Iașiul, și cu Farul mi-am propus să rulez cât mai mulți juniori să văd dacă m-am înșelat când i-am pus să joace împotriva unor jucători cu experiență, iar ei mi-au îndeplinit toate așteptările. Probabil că vom merge la baraj, iar acolo ne vom juca șansa. Dacă va fi să promovăm, o vom face, dacă nu, vom vedea.

Rep.: Crezi că, după acest rezultat, v-ați înscris la lupta pentru primul loc?

G.A.: Teoretic, da, însă suntem într-un moment de dilemă, în sensul că așteptăm să vedem ce buget ni se va aproba pentru sezonul viitor. Nouă nu ne rămâne decât să ne facem datoria pe teren, iar celor care ne finanțează să caute soluții pentru a susține această echipă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.