Un nou super-cuplaj, sâmbătă, la Sala Sporturilor

Cuplaj volei - handbalSâmbătă seara, iubitorii de sport din Bacău sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, fiindcă se anunță spectacol. De la ora 17, vor intra în scenă voleibaliștii de la Știința Bacău, care vor încerca să culeagă cel puțin un punct din confruntarea cu CSM București. Deși oaspeții pornesc ca favoriți, situându-se în jumătatea superioară a clasamentului, băcăuanii au arătat că sunt capabili de surprize frumoase. În orice caz, un meci de urmărit cu sufletul la gură.

După volei, urmează handbal masculin, cu prima etapă a returului Diviziei A. Mânjii lui Gabi Armanu primesc vizita liderei seriei A, Politehnica Iași, formație ce are ca obiectiv promovarea și care s-a întărit cu mai mulți jucători experimentați. Asta nu înseamnă deloc că băcăuanii vor fi timorați, ci, dimpotrivă, se vor lupta cu și mai multă ambiție, mai ales că, în tur, au învins o altă pretendentă la promovare, HC Farul Constanța, chiar la ea acasă. Cu alte cuvinte, un alt meci care nu trebuie ratat, mai ales că băieții pregătiți de Gabriel Armanu sunt cei care, sperăm, cât de curând, vor readuce Bacăul în Liga Națională.

Iar asta nu e tot pentru acest week-end. Duminică, începând cu orele 10, 11.45 și 13.30, tot la Sala Sporturilor, vor avea loc trei partide de handbal, în care vor evolua echipele de juniori ale CS Știința Municipal Bacău, adică schimbul de mâine, unul care se anunță mai mult de cât promițător.

2 comentarii la „Un nou super-cuplaj, sâmbătă, la Sala Sporturilor”

  1. Ia sa vedem, daca jucati cu aceeasi ambitie si cu Iasi,la fel ca la Constanta. Eu va urez mult succes .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.