Handbal feminin, Divizia A / Știința Bacău – Spartac București 24-21 (9-10)

stiinta-bacau-spartac-bucuresti-8Handbalistele de la Știința Bacău au obținut duminică prima victorie din campionat, în fața celor de la Spartac București. În fața unui public mai numeros ca de obicei, băcăuancele au avut un început de joc catastrofal, semn că schimbarea orei nu le-a căzut deloc bine. Pași, pase aiurea, mingi bătute în propriile picioare, ratări de pe semicerc, cam ăsta a fost meniul gazdelor în prima repriză. În minutul 12, bucureștencele conduceau cu 6-1, Știința egalând la 7 în minutul 23. Cu Faig și Cășeriu la timonă, ”studentele” au luat pentru prima dată conducerea abia în minutul 50, după care, încurajate frenetic de spectatori, s-au menținut la conducere și au bifat primul succes al sezonului.

Meciul a fost, însă, de un nivel scăzut, cu foarte multe greșeli tehnice, iar arbitrajul așijderea. Tinerele romașcance Georgiana Lungu și Mihaela Paraschiv au lăsat impresia că și-au făcut un regulament al lor după care arbitrează, enervând pe toată lumea. Apărarea în semicerc nu se mai sancționează cu 7 metri, lovirea jucătorului scăpat pe contraatac nu se mai penalizează cu eliminare și exemplele pot continua. Să-l pomenim și pe nevricosul antrenor bucureștean Cărămizaru, care, cu 5 minute înainte de meci, era foarte supărat că nu se oprea muzica în sală să poată da indicații. Duminica viitoare, Știința Bacău va juca în deplasare, la CNOT Iași.

Știința: Ivanov, Uricaru – Faig 8 goluri, Cășeriu 7, Ciobanu 3, Croitoriu 3, Verșescu 2, Țocu 1, Iștoc. Antrenori: Costel Oprea, Constantin Hornea.

Spartac: Fînaru, Codreanu – Colibășeanu 7, Popescu 5, Goanță 4, Halmagyi 2, Zamfir 2, Ghioane 1, Pencea, Mateoiu, Lepădatu, Banu. Antrenor: Ilie Cărămizaru.

4 comentarii la „Handbal feminin, Divizia A / Știința Bacău – Spartac București 24-21 (9-10)”

  1. Vi se pare normal ca una dintre arbitre (Giorgiana Lungu) sa fie studenta la Universitatea din Bacau si sa arbitreze un meci al Stiintei Bacau ?????

      1. Arbitrele au greșit în ambele direcții, nu au influențat rezultatul. Și nu, nu e normal ca o studentă a Universității Bacău să o arbitreze pe Știința, mai ales că același cuplu a fost delegat și etapa viitoare la Iași !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.