Fotbal, Liga a III-a / Băcăuanii, surclasați la Vaslui și Râmnicu Sărat

sc-bacau-afc-odorhei-1Etapa a noua a fost a deplasărilor, dar și a înfrângerilor severe pentru cele două echipe băcăuane. După o serie pozitivă, în care n-au mai pierdut de 5 etape, Aerostar a fost învinsă de Atletico Vaslui cu 5-2, golurile băcăuanilor fiind reușite de Istrate și Tudorache. Sport Club Bacău și-a continuat seria nefastă și a cedat la Olimpia Râmnicu Sărat cu 6-2, golurile oaspeților fiind înscrise de Antim și Lupu. În etapa viitoare, Aerostar va primi vizita CSM-ului Roman, iar Sport Club stă.

4 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a / Băcăuanii, surclasați la Vaslui și Râmnicu Sărat”

  1. Sa multumim desteptului de Necula,care si-a bagat …. in el sport,dupa ce in campanie se batea cu pumnul in piept ca el,marele amator de sport,o sa faca marea cu sarea.

  2. Băi unule, folosește creierul pt a gândi, adică Necula trebuia sa acopere din bani publici gaura ca sa vezi tu fotbal? Joaca un manager daca ești tare.

  3. Daca cineva imi spunea inaintea meciului SC-ului ca vor lipsi: Lozneanu, Sascau, Boghian, S. Ichim, normal ca ma gandeam ca o va incasa, deci nu e surpriza. Poate etapa intermediara a dat peste cap fotbalul bacauan, deoarece ei nu au o pregatire fizica corespunzatoare si recuperare, ci se bazeaza pe experienta unor jucatori, candva valorosi, care si ei pot obosi fara cele necesare fotbalului… La Aerostar se remarca doar lipsa lui Honea. Aici, ori e prea valoros Honea si nu stiam, ori e valabila remarca cu etapa intermediara, oboseala jucatorilor, antrenamentul si recuperarea…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.