S-a schimbat modificarea / CSSM Bacău va întâlni Vasluiul lui Sandu Iacob la baraj !

HC Vaslui - CSSM BacauSite-ul prosport.ro anunță că, marți, Comisia de Competiții din cadrul Federației Române de Handbal a decis că HC Vaslui și nu Minaur Baia Mare trebuie să participe la barajul pentru menținerea/promovarea în Liga Națională. Tipic românesc, după ce jucătorii Vasluiului intraseră în vacanță. Și ca amatorismul să fie complet, pe site-ul federației nu se menționează absolut nimic (miercuri dimineață). Totuși, dacă ne amintim cum a câștigat anul trecut Minaur două trofee, vom realiza că nimic nu e întâmplător. La urma urmei, a mutat IHF-ul barajul pentru calificarea la Rio, de ce n-ar schimba cu 2 zile înainte FRH-ul regulile barajului ? Demisia, băieți !

3 comentarii la „S-a schimbat modificarea / CSSM Bacău va întâlni Vasluiul lui Sandu Iacob la baraj !”

  1. Cum a câştigat Minaur anul trecut 2 trofee domnule ziarist ? Amatorism a fost când s-a hotărât să se intre în playout cu punctele obținute între cele 6 echipe dar la departajare în caz de egalitate să se considere doar alea din playout ceea ce este anormal. Dacă în clasamentul final sunt trecute câte 4 meciuri între echipe şi punctele aferete lor atunci e cât se poate de logic ca în caz de egalitate să se ia în considerare toate meciurile. Minaur, stimabile a câştigat canpionatul la 7 m după ce a egalat în ultimele sec, de ce ți se pare ție ciudat ? În cupă cu cei de la Constanța, Minaur a condus cu 4 goluri şi a fost egalată cu ajutorul arbitrilor care au făcut orice să îi țină în joc. Păcat că te uiți prea mult în gura gunoiului de georgescu care dinamovist fiind era clar ce poziție va lua, un mizerabil care urăşte Minaur din postura de dinamovist. Probabil ți- a plăcut cum ați fost furați în cupă de super echipa Constanței :)) defapt ei au câştigat corect toate campionatele şi cupele. Sper să promovați, să vă faceți echipa beton şi să vă văd la un meci cu Dinamo cu georgescu mare dinamovist, vice la frh. Ps : mă repet încă odată schimbare clasamentului este cât se poate de logică, analizează nr de meciuri după care s-a făcut clasamentul.

    1. Eu am văzut cum Ştiința Bacău a fost masacrată de arbitri în primul meci de la Baia Mare. Cu un arbitraj decent atunci, nu mai vorbeați de finală. Cât despre cupă, să îți povestească cei de la Odorhei cum au pierdut dreptul de organizare. Cât despre iluzoriile legături între acest site și dl. Georgescu, sunt niște aberații.

Comentariile sunt închise.