Știința și Steaua au făcut din nou spectacol în Sala Sporturilor din Bacău

Stiinta Bacau - Steaua Bucuresti 5Meciul-vedetă al turneului de play-off disputat în Sala Sporturilor din Bacău a confirmat așteptările. Deși calificate la turneul de baraj pentru promovarea în primul eșalon, Știința Bacău și Steaua București au oferit o încleștare spectaculoasă, voleibaliștii celor două formații evoluând fără menajamente. Steaua a câștigat primul set în prelungiri, profitând de erorile la preluare ale băcăuanilor. ”Studenții” au revenit și au câștigat următoarele două seturi la 18, pentru ca setul 4 să se decidă din nou în prelungiri. De la 18-10, băcăuanii s-au văzut egalați la 24, dar au fructificat a patra minge de meci, în uralele unui public care a gustat din plin o partidă foarte bună. Rezultat final, Știința – Steaua 3:1 (-24, 18, 18, 25), iar cele două echipe merg împreună la turneul de baraj, care va avea loc în perioada 8-10 mai. Și o mică observație: este de așteptat ca, la 40 de ani, Mario Drăghici să fie cel care aduce calm și liniște în echipa băcăuană, nu invers, așa cum s-a întâmplat duminică. Lotul Științei Bacău: Răzvan Purice (cpt.), Ciprian Vițelaru, Mario Drăghici, Roberto Lazăr, Eduard Ocunschi, Andrei Achimescu, Andrei Ursache, Andrei Sărăcuțu, Victor Tîrcavu, Ștefan Cazacu, Cosmin Matei, Ionuț Todoruț. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu. Să sperăm că această echipă va obține finanțarea care să-i permită evoluția pe prima scenă, fiindcă merită: face spectacol și are public.

Duminică dimineață, în deschidere, Rapid București a învins pe CSM Suceava cu 3:0 (22,23,18), la capătul unui meci în care sucevenii s-au dat în spectacol. Astfel, Giurcă a părăsit incinta de joc în timpul meciului după un conflict cu propriul antrenor, Gontariu a rupt un băț de schimbare, iar Sasu a văzut cartonașul roșu pentru proteste repetate. E adevărat că au fost unele greșeli de arbitraj, dar de aici până la manifestările de mahala e cale lungă.

4 comentarii la „Știința și Steaua au făcut din nou spectacol în Sala Sporturilor din Bacău”

      1. Salut Costin ,ma numesc marius draghici .sanatate multa sa ai

  1. Domnule Marius Draghici, dumneata ai gresit sala! Nu e o sala de circ sau a unui teatru de comedie! Dumneata faci mai mult circ decat sa ajuti echipa, sa o ,,tragi” dupa tine in momentele grele. Si mai lasa aerele de vedeta frustrata la time-outuri si stai langa echipa ca poate le mai dai cate un sfat bun, ca la experienta dumitale…! Sau ai experienta doar de circar???

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.