Final de sezon cu înfrângere pentru handbalistele de la Știința Bacău

Stiinta Bacau - CSU Stiinta Bucuresti 8Handbalistele de la Știința Bacău au încheiat sezonul 2015-2016 cu o partidă pe teren propriu în compania echipei de pe locul 3, CSU Știința București. Formația băcăuană și-a confirmat din plin statutul de outsideră și a pierdut fără drept de apel. Iar dacă diferența a fost de numai 7 goluri, aceasta s-a datorat, pe de o parte, evoluției foarte bune a portăriței Miholcă, și, pe de altă parte, faptului că oaspetele au jucat cu rezervele în ultimul sfert de oră. În rest, aceeași lipsă de vlagă și, din ce s-a văzut, boicotarea fazei de repliere de către sportivele băcăuane. Știința se află pe locul 7 din 11 înainte de ultima etapă, în care va sta, și probabil că va termina pe 8, fiindcă echipa de sub ea, CSU Neptun Constanța, joacă acasă cu ultima clasată. Poate că e timpul pentru unele schimbări la formația băcăuană, îmbibată de blazare și indolență.

Știința Bacău – CSU Neptun Constanța 24-31 (13-18)

Știința Bacău: Miholcă, Ivanov – Faig 6 goluri, Țocu 5, Ciurariu 4, Manole 3, Croitoriu 2, Cășeriu 2, Bucă 1, Zaharescu 1. Antrenori: Costel Oprea și Constantin Hornea.

CSU Știința București: Bălan, Anghel – Leahu 7, Ilie 6, Trăilă 5, Stancu 4, Brătulescu 3, Grigoraș 3, Catrinoi 2, Radu 1, Drăgan, Porfireanu, Badea, Zamfira, Stanciu, Purcaru. Antrenoare: Nicoleta Alexandrescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.