E groasă / Știința Bacău – CSU Medicina Tg. Mureș 0:3 (-21, -19, -16)

Stiinta Bacau - CSU Medicina Tg. MuresNu știm dacă jucătoarelor Științei Bacău le pasă de propria imagine, dar ar putea măcar să aibă respect față de blazonul echipei sub culorile căreia evoluează, una care e multiplă campioană, deținătoare a Cupei României, mereu în careul de ași al campionatului. Sportivele băcăuane au avut miercuri o evoluție lamentabilă (este caracterizarea profesorului Florin Grapă) în fața Medicinei Tîrgu Mureș, formație care a fost superioară la toate capitolele. De altfel, muntenegreanca de 21 de ani Nikoleta Perovic a fost cea mai bună de pe teren, după ce a făcut ce-a vrut cu adversarele, punctând din toate pozițiile. Și nu înfrângerea categorică a fost cea mai deranjantă, cât lipsa de ambiție și de combativitate a voleibalistelor Științei. Iar dacă nu-și vor reconsidera atitudinea, la anul vor fi ofertate de Pitești sau Medgidia. Returul va avea loc pe 9 martie, iar pentru a trimite disputa în setul de aur, echipa băcăuană ar trebui să câștige cu 3-0.

Declarații după meci

Florin Grapă: ”Este cel mai slab meci pe care l-am făcut acasă în acest sezon, iar echipa adversă ne-a dominat la toate capitolele. Într-un cuvânt, jucătoarele noastre au evoluat lamentabil. Felicit echipa din Tîrgu Mureș, care a jucat foarte bine. În acest moment, șansele noastre de calificare în turneul final al Cupei României sunt minime.”

Atanas Petrov: ”Am pregătit foarte bine jocul din punct de vedere tactic, iar fetele noastre au evoluat foarte bine la blocaj și în apărare. Marea noastră realizare e că am câștigat aici în trei seturi, după o evoluție slabă cu trei zile în urmă la Târgoviște, iar asta demonstrează că echipa noastră are caracter și o calitate bună. Calificarea nu e încă jucată, va trebui să luptăm pentru fiecare punct, dar, cu un joc precum cel de astăzi, cred că am merita să mergem în turneul final al Cupei României.”

Știința: Moisa (5 puncte), Lupu (7), Gavrilescu (5), Rogojinaru (11), Cazacu (6), Baciu (4), Manu – libero. Au mai jucat: Ciocian (1), Radu (2), Bălțatu (1), Zarkova și Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

Medicina: Zburova (2 puncte), S. Medic (13), Iancu (5), Kecman (8), O. Medic (5), Perovic (22), Ispas – libero. Au mai jucat: Varga (1), Petra și Franchin. Antrenor: Atanas Petrov.

Un comentariu la „E groasă / Știința Bacău – CSU Medicina Tg. Mureș 0:3 (-21, -19, -16)”

  1. dupa cum am mai zis,jucam un volei de pluton.dar aseara fetele ” s-au intrecut pe ele insele „.nimic din partea lor ,nimic de pe banca.de la inceputul campionatul se asteapta o „crestere in joc,o alta atitudine” dar drumul e mult,mult descrescator.nu se poate asa ceva,sa nu avem ce arata in Volei !!! Rusine !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.