Volei, Divizia Junioare / LPS Unic Piatra Neamț – CSS Bacău 1:3 ( 17-25, 18-25, 25-19, 13-25)

CSS Bacau - LPS VC Unic Piatra Neamt 35În penultima etapă din faza I a campionatului, echipa de junioare a CSS Bacău a reușit o nouă victorie de 3 puncte împotriva echipei LPS Unic Piatra Neamț. Meciul a fost unul frumos, cu multe puncte disputate, dar și cu destul de multe greșeli elementare. Primele două seturi au fost câștigate fără probleme de băcăuance, iar în setul 3 acestea au condus cu 19-16, dar pe serviciul Alexandrei Stan, gazdele au reușit să întoarcă scorul și să își adjudece setul cu 25-19. În ultimul set, pietrencele nu au contat, iar junioarele băcăuane au câștigat setul cu scorul de 25-13.

După acest meci trebuie remarcat faptul că CSS Bacău a format o adevarată echipă, jucătoarele dând dovadă de unitate, dar este îngrijorătoare inconstanța la preluare și la atac din unele momente ale meciului. Echipa antrenată de Traian Șnel se află pe primul loc cu maximum de puncte, iar în ultima etapa va întâlni, pe teren propriu, pe CSS Toplița, duminică, 28 februarie.

CSS Bacău: Isabela Demșa, Karina Gorbe, Mădălina Boboc, Cezara Stanciu, Laura Pupăză, Mădălina Iacobiță, Oana Popescu – libero. Au mai jucat: Alexandra Bacoiu, Rafaela Toma, Alexandra Cucu, Alexandra Răucă – libero. Antrenor: Traian Șnel.

Unic Piatra Neamț: Andra Cozma, Alexandra Stan, Andrada Cozma, Raluca Cloșcă, Mădălina Popârdă, Andreea Bulai. Antrenori: Mihaela Voivod și Carmen Asmarandei.

La finele săptămânii trecute, speranțele de la CSS Bacău (antrenor Dumitru Matanie) au disputat la Focșani ultimul turneu al fazei interjudețene, câștigând toate partidele cu 3-0. Tinerele voleibaliste băcăuance s-au calificat la turneul semifinal, care va avea loc în perioada 18-20 martie, locația urmând a fi anunțată de federație pe 8 martie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.