Handbal, juniori II / CSSM Bacău a câștigat Cupa ”Fulgilor de Nea” la Turda

CSSM Bacau castiga Cupa Fulgilor de NeaHandbaliștii juniori II de la CSSM Bacău, pregătiți de Gabriel Armanu, au participat, de vineri până duminică, la Cupa ”Fulgilor de Nea”, o competiție puternică organizată de clubul Potaissa Turda. Au participat 10 echipe, împărțite în două grupe, iar formația băcăuană a câștigat toate partidele din grupa A: 37-22 cu Școala nr. 3 Adjud, 36-27 cu CSS 2 Baia Mare, 31-28 cu Potaissa Turda și 33-19 cu HC Adrian Petrea Reșița.

Duminică, CSSM Bacău a câștigat de o manieră categorică finala turneului, în compania celor de la CSM București, scor 33-21 (16-10),în timp ce băcăuanul Alexandru Pintilie a fost desemnat cel mai tehnic jucător al competiției. Lotul deplasat de profesorul Gabriel Armanu la Turda a fost alcătuit din: Andrei Cozma, Alexandru Păcuraru – portari; Andrei Iștoc, Ionuț Vamanu – extreme dreapta; Eduard Iordachi și Alexandru Derlă – interi dreapta; Andrei Drăgan și Răzvan Pușcuță – centri; Andrei Totoi, Dragoș Dragomir – pivoți; Robert Cojocaru, Alexandru Tărcuță, Ștefan Gherasim – interi stânga; Alexandru Pintilie, Alex Brezan – extreme stânga.

”A fost un turneu foarte puternic, la care am avut ocazia să verificăm potențialul actual al acestei echipe. Sunt mândru de acești sportivi care, în trecut, aveau evoluții foarte fluctuante, că au acceptat metodele și felul nostru de lucru, înțelegând că totul este în folosul lor. Îmi doresc ca ei să aibă în continuare aceeași mentalitate, aceeași dorință de victorie și nu pot decât să constat cu satisfacție că s-a format un nou grup frumos în familia handbalului băcăuan”, ne-a declarat antrenorul Gabriel Armanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.