5 comentarii la „CRĂCIUN FERICIT !”

 1. Aho, aho, copii si FRATI, / Printre boi v-amestecati / Si cuvantul mi-ascultati: / A plecat, mai an, badica Traian; / Pe scari el ne-a adunat, / Interviu la toti ne-a dat. / In „Zarea” lung s-a uitat, / Ca s-aleaga loc curat, / De arat si semanat. / Nuti chiar l-a ajutat. / Ta, ta, ta, caprita, ta, / Uite ursu’n urma ta. / Se numeste DNA. / Uite Ursu si Zamfir, / Ca ti-a ramas doar un fir… / Uite Ursu si Ciuvica, / Oare chiar nu-ti este frica ? / Va veni curand ALRO, / Situatia-i maro(n). / Acum in prag de nou an, / Guvernul Soros Dacian, / Vrea sa prepare Ciolan: / Revenirea la „pamanturi”, / La retrocedari, taieri, / De paduri si de averi. / Multinationalele, redeventele, / Licitatiile, achizitiile / Si tot asa mai departe, / Vor face la baieti parte. / Si de vrei si de nu vrei, / Vei munci pentru „2 lei” ! / C-asa’u vrut cei ce activ, / Au „lucrat” la Colectiv… / Am apucat pe un drum, / Multi buhai profita-acum. / Opriti roata mai FLACAI, / C-aveti PREA MULTI zurgalai !!! / Nu mai manati, mai !

 2. Este o dilema in randul posibililor investitori ai SC Bacau: Unii (despre care se spune ca l-ar avea pe Hrebe printre decidenti), vor sa-l aduca pe Grigoras, cu (pe cat posibil) Pantilimon, Chiriches, Rat, Goian, Lovin, Mrs. Croitoru, An. Cristea, Gheorghiu; altii (avandu-l pe M.Lucescu in centru), numai in cazul promovarii, vor sa-i(l) aduca pe Bergodi sau Rz. Lucescu, cu Dentinho, Taison, Fernando, Ilsinho, Marlon… Si unii si altii, vor stadion, neluand, deocamdata, in calcul stadionul din P.-Neamt.

 3. Problema Bacaului e ca se considera „Nu avem posibilitati pentru liga 1”. Fals, 1,5 milioane de EURO din televizari pentru locul 10, plus sponsori in plus care ar veni, cu un antrenor bun de talia lui Grigoras, un preparator bun si 4-5 jucatori cu experienta (precum Gheorghiu, dar mai tineri) dar nu foarte scumpi, printre care vreo 2 brazilieni, ar rezolva problema. O perioada s-ar putea juca si la P-Neamt. Totul consta in contracte medii, nu exagerate, iar, in functie de performanta, vor veni mai multi bani din televizari si de la FRF. Greseala echipelor promovate e ca aduc jucatori foarte scumpi, pe care nu nu mai pot sa-i plateasca, ca si echipe de antrenori, directori de tot felul (pentru a spala bani in tot felul de variante), directori cu relatii in mafia arbitrajelor, pentru ca majoritatea meciurilor le joaca arbitrii. Dar cu un antrenor bun, cu un preparator bun (gen Neubert), obosesc arbitrii sa tot fure !!!

 4. S-a săturat să nu fie plătit şi vrea să se despartă cu orice preţ de Rapid. „Nu mai pot continua aşa, chiar mi-a ajuns cuţitul la os. Mai bine mă las”

  Nemulţumit de plafonul salarial de la Rapid CFR Suceava şi de situaţia grea financiară cu care se confruntă gruparea de pe Areni, mijlocaşul Cătălin Golofca (25 ani), unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei sucevene, a anunţat că este decis în această iarnă să-şi încerce norocul în altă parte.

  „An de an ne confruntăm cu aceleaşi probleme. Am aproape 26 de ani, sunt fotbalist de Liga a II-a şi am făcut Sărbătorile de Iarnă pe banii părinţilor. Nu mai pot continua aşa, chiar mi-a ajuns cuţitul la os. Atât îmi doresc, dacă tot nu-mi dau banii, să mă lase să plec. Vă spun sincer că nu am nicio ofertă, dar am jucat bine în turul campionatului sunt sigur că o să-mi găsesc ceva”, a precizat fotbalistul Rapidului.

  Golofca speră să găsească înţelegere la club, în condiţiile în care este cel mai vechi jucător de la echipă, iar de fiecare dată când a intrat pe teren a încercat să-i facă datoria, jucând cu sufletul. „Nu cer decât să mi se dea actele şi să fiu lăsat să plec, pentru că, orice s-ar întâmpla, eu sunt decis să nu mai joc la Rapid. Mai bine mă las. Să nu înţeleagă lumea că vreau scandal, chiar doresc să-i mulţumesc domnului Gabriel Clim, un om deosebit, care m-a ajutat în multe rânduri, în special atunci când am fost grav accidentat. Dar lumea trebuie să înţeleagă că nu mai pot rămâne să mă chinui la nesfârşit, pentru că am şi eu o vârstă şi n-am realizat nimic până acum”, a declarat Cătălin Golofca.

  De partea cealaltă, preşedintele Dumitru Moldovan admite că s-au acumulat unele datorii către jucători, dar se fac eforturi pentru depăşirea acestor probleme. „Încercăm să găsim soluţii pentru a putea merge mai departe. Avem întârzieri de o lună la salarii şi câteva prime restante, în condiţiile în care evoluţiile echipei din tur nu au fost aşa cum ne-am aşteptat şi suntem în pericol să ratăm obiectivul trasat, care este calificarea în play-off. Luăm în calcul toate variantele pentru ieşirea din criză, inclusiv vânzarea de jucători. Fără-ndoială că Golofca este unul dintre fotbaliştii noştri cei mai buni şi sperăm să găsim o echipă care să plătească ceva în schimbul lui”, a mărturisit Dumitru Moldovan, preşedintele executiv al Rapidului.

  15 meciuri şi 2 goluri are Cătălin Golofca bifate în acest sezon pentru Rapid CFR Suceava

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.