Repetiție pentru Europa / Știința Bacău – Penicilina Iași 3:0 (23, 16, 20)

Stiinta Bacau - Penicilina Iasi (1)Știința Bacău a învins echipa Penicilina Iași în trei seturi, în ultima etapă a turului Diviziei A1 de volei feminin, la capătul unui meci în care oaspetele au reușit să pună probleme doar în primul set. ”Studentele” au intrat mai greu în meci, fiind conduse cu 4-8 la primul time-out tehnic, din cauza greșelilor la preluarea din serviciu, însă au reușit să revină și să aibă 3 puncte avans la cel de-al doilea timp tehnic. Pe finalul setului, Penicilina a condus cu 23-22, dar experiența jucătoarelor băcăuane a făcut ca Știința să își adjudece setul cu 25-23. Următoarele două seturi au fost la discreția ”studentelor”, acestea fiind mult mai concentrate pe preluare și serviciu. Totodată, combinațiile cu centrii au funcționat optim, Tatiana Lupu și Claudia Gavrilescu reușind să rezolve majoritatea mingilor.

”A fost un meci echilibrat, pe alocuri destul de disputat și e bine că am avut o astfel de partidă înaintea celei de joi, din Cupa CEV. Ieșencele au jucat relaxate, în condițiile în care nu aveau ce pierde, în timp ce noi veneam după un meci greu în Serbia. Joi va fi, însă, un alt meci, în care va trebui să ne turăm mai bine, fiindcă, dacă vom juca așa cum am făcut-o azi, ne va fi greu, deoarece Subotica e o echipă bună, veți vedea că sârboiacele știu volei ”, a declarat antrenorul Florin Grapă.

Următorul meci al Științei Bacău va avea loc joi, 17 decembrie, de la ora 17, împotriva echipei sârbe Spartak Subotica, meciul contând pentru returul optimilor Cupei CEV. În tur, Știința s-a impus cu scorul de 3-1. Cu ocazia acestei partide, va avea loc cea de-a doua ediție a proiectului ”Hai să jucărim!”, toți spectatorii fiind rugați să vină la sală cu câte o jucărie de pluș ce va fi aruncată pe teren la finalul meciului. Toate jucăriile vor fi donate de Crăciun mai multor familii nevoiașe din județul din Bacău.

Știința Bacău: Sabina Moisa (7 puncte), Denisa Rogojinaru (11), Cristina Cazacu (11), Tatiana Lupu (8), Claudia Gavrilescu (10), Crina Bălțatu (8), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat Ioana Baciu și Lorena Ciocian. Antrenor: Florin Grapă.

Penicilina Iași: Mihaela Stângă (3 puncte), Katarina Jovanovic (10), Jelena Cvijovic (12), Melinda Sipos (3), Ana Ursache (1), Marina Kovacheva (16), Maria Grabovetcaia – libero. Au mai jucat: Simona Mocanu și Andra Streșină. Antrenor Dan Gavril.

Un comentariu la „Repetiție pentru Europa / Știința Bacău – Penicilina Iași 3:0 (23, 16, 20)”

  1. ne-am chinuit cu o echipa mediocra.de ani buni nu facem preluare,dar ne mai ajuta blocajul.ne mai incurca si serviciul uneori.cam multe lucruri nu merg la Stiinta.nu mai punem mingea jos,preluarea si pasele scartie,atacul …aproape nimic.o arata si rezultatele din turul campionatului.deja e cam tarziu sa ne mai trezim,dar totusi sa ne trezim !!! Hai Stiinta !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.