Victorie, în sfârșit / Sport Club Bacău – Bucovina Pojorâta 2-1 (2-0)

SC Bacau - Bucovina PojorataDe o lună de zile nu mai cunoscuseră fotbaliștii băcăuani gustul victoriei, adică de gând învinseseră Ceahlăul la Piatra Neamț cu 3-2. Miercuri, pe ”Letea”, Sport Club Bacău a întrerupt seria eșecurilor, care-l făcuseră pe Cristian Popovici să demisioneze cu 10 zile în urmă, învingând la limită

nou-promovata Bucovina Pojorâta. Lozneanu a deschis scorul în minutul 4, cu o lovitură de cap după un corner bătut de Neagu. Dumitriu a dublat avantajul gazdelor în minutul 38, finalizând cu un șut din 12 metri o frumoasă acțiune lucrată de Hurdubei și Vraciu.

La opt minute după pauză, bucovinenii au înscris prin Juncănaru, care a speculat o ieșire anapoda a lui Miron, pentru ca, în minutul 75, Lozneanu să fie eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător. Oaspeții n-au reușit să profite de superioritatea numerică, iar echipa băcăuană a obținut o victorie care-i urcă din nou pe locul 6, ultimul care duce în play-off. La un punct în spate se află Rapid CFR Suceava, adică echipa pe terenul căreia Sport Club Bacău va evolua sâmbătă, în etapa a 17-a.

SC Bacău: Miron – Ciută, Lozneanu, Burcă, Mihălăchioae – Adăscăliței – Corban, Dumitriu, Neagu (90+1 Nemțanu) – Hurdubei (77 Sascău), Vraciu (90+3 Grumezescu). Antrenor: Cristian Popovici.

Bucovina: Pop – Cristescu, Prundean, Patca, Kuruc (57 Duțică) – Stănescu, Căinari, Rus (66 Pădurariu), Juncănaru, Al. Ivan – Coman. Antrenor: Dănuț Mândrilă.

Arbitru: Cătălin Marian Pană (Bucureşti); Asistenţi: Florin Alexandru Vişan (Galaţi) şi Daniel Vlase (Slobozia Conachi).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.