Fotbal, Liga a II-a / Dacia Unirea Brăila – Sport Club Bacău 1-0 (0-0)

SC Bacau - Dacia Unirea Braila 10Sport Club Bacău a suferit cea de-a patra înfrângere consecutivă din campionat, la capătul unei partide în care băcăuanii şi-au amintit că trebuie să atace abia după ce adversarii au deschis scorul, adică mult prea târziu. Meciul a început furtunos, cu două mari ocazii. În minutul 2, după un corner de pe stânga şi o centrare la colţul lung, Lozneanu a fost blocat in extremis în careul mic de portarul Mitrea. Un minut după aceea, Miron a intervenit providenţial, cu piciorul, la reluarea din 4 metri a lui Iosofache. În minutul 24, Puşcaşu a şutat surprinzător de la 35 de metri, mingea oprindu-se în plasa laterală şi cam asta a fost în prima repriză.

La un sfert de oră după pauză, Miron a respins excelent şutul cu pământul expediat de la 25 de metri de Onofraş, atacantul brăilean ratând o ocazie uriaşă din 6 metri 4 minute mai târziu. În minutul 72, Mitrea a respins de la colţul scurt un şut expediat de Vraciu la capătul unui contraatac, primul din repriza secundă pentru oaspeţi. Golul victoriei brăilene a venit după o gafă a lui Drugă, care, după o diagonală lungă a unui jucător brăilean, a încercat o pasă la portar care s-a transformat într-un assist perfect pentru Stelică Nicoliţă, acesta învingându-l pe Miron de la 12 metri. La repunerea de la centru, Hurdubei a şutat direct spre poarta adversă, Mitrea respingând în corner de sub bară.

Sport Club Bacău rămâne pe locul 7, cu 19 puncte, iar miercuri, în etapa a 16-a va juca pe teren propriu cu Bucovina Pojorâta, miercuri, de la ora 14.

SC Bacău: Miron – Mihălăchioae, Lozneanu (67 Sascău), Burcă, Drugă (85 Pungă) – Adăscăliţei – Sahru, Corban, Neagu, Vraciu – A. Pavel (71 Hurdubei). Antrenor: Cristian Popovici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.