ISUJ Bacău închide Sala Sporturilor !

Sala Sporturilor BacauCa la noi, la nimenea. La două săptămâni de la tragedia din clubul bucureștean ”Colectiv”, reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Bacău au decis că Sala Sporturilor din Bacău nu mai poate fi folosită ! Dintr-o dată, sala nu mai îndeplinește condițiile legale, se pare (directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bacău nu a putut fi contactat) că din motive de ventilație. Nu numai că nu se mai pot desfășura meciuri, dar nici antrenamente ! Duminică și luni, urmau să aibă loc două partide oficiale de seniori, care probabil că vor fi relocate sau reprogramate.

Duminică, la 11, divizionara secundă CSSM Bacău are meci cu Cimentul Bicaz. ”Așteptăm o hârtie oficială de la DJST Bacău pentru a o trimite la Federația Română Handbal în vederea relocării meciului. Am vorbit cu directorul CSS Bacău și a fost de acord să ne lase să jucăm la sala Orizont, dar deocamdată nu e nimic cert”, ne-a declarat managerul echipei băcăuane, Gabriel Armanu.

Într-o situație mai delicată se află deținătoarea Cupei României la volei feminin, care luni trebuie să joace cu vicecampioana CSM Târgoviște. ”Chiar nu știu ce să vă spun acum, am rămas perplex când am primit vestea, nu știu dacă e normal să se întâmple așa ceva. După ce voi primi o adresă oficială de la proprietarul sălii, vom lua legătura cu federația pentru a vedea ce e de făcut”, ne-a declarat directorul clubului Știința Bacău, Florin Grapă.

Sala Sporturilor din Bacău nu e prima ”victimă” colaterală a incendiului de la ”Colectiv”, printre sălile de sport închise aflându-se și cele din Reșița și Piatra Neamț.

4 comentarii la „ISUJ Bacău închide Sala Sporturilor !”

  1. Dar cei care au luat decizia asta exact in week-end cand sunt meciuri, au oare aviz psihologic ? Nu cred… Ca de obicei dupa o intamplare nefericita, institutiile statului sar calul si iau masuri fara nicio logica.

  2. Sala asta era de mult improrie .Nu are aerisire buna ,ploua in ea iar jucatoarele isi pot rupe picioarele si multe altele.Au fost promisiuni ca anul acesta Bacaul va avea o noua sala polivalenta.Unde e?

    1. Este in al N-lea an de constructie.Este o mare groapa care inghite bani in fiecare an langa penitenciarul Bacau.
      un loc bine ales pentru mutarea de la biblioteca.

  3. Performantele sportului Bacauan au deranjat foarte tare si pe foarte multa lume, asa ca, daca Bacaul nu are jucatori cu NUME dar au sportivi cu dorinta de afirmare si CEI MAI BUNI ANTRENORI SI MANAGERI DIN TARA, trebuie sa-i oprim sau chiar sa-i desfiintam.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.