Handbal masculin, Divizia A / CSSM Bacău – Vicov Bucovina 56-18 (29-5)

CSSM Bacau - Vicov Bucovina 19E trist că, după 8 ani în care handbalul masculin băcăuan s-a bătut de la egal la egal cu granzii Ligii Naționale, am ajuns să avem parte de asemenea meciuri. Cu siguranță că băcăuanii aveau nevoie de un alt fel de meci cu o săptămână înainte de derby-ul cu Constanța – ultimul din acest an care contează și în care se va vedea cine e handbalist și cine nu. Cu toate astea, meciul CSSM – Bucovina va rămâne în istorie prin faptul că e primul disputat la Bacău în care nu s-a acordat nicio aruncare de la 9 metri.

CSSM Bacău: Freiwald (26 interv.), Bobeică (6 interv.) – Hanțaru (9 goluri / 10 aruncări), Broască (8/10), Juverdianu (7/10), Moisă (5/5), Buinenko (5/7),  Rață (5/7), Ciubotariu (4/4), Cotinghiu (4/4), Gal (4/6), Liță (2/3), Dumitriu (2/3), Popia (1/1). Antrenor: Bogdan Voica.

Vicov: Nicolaevici (9 interv.) – Zubaș (5/17), Hrab (4/14), Bădeliță (3/16), Carcea (2/13), Babiuc (2/5), Hariton (1/1), Danileț (1/3), Rotariu (0/1).

5 comentarii la „Handbal masculin, Divizia A / CSSM Bacău – Vicov Bucovina 56-18 (29-5)”

  1. Poti detalia cu argumente sau doar furi curent sa te afli in treaba ca mamaia in targ…..din cate stiu eu Armanu este actualul conducator si nu stiu sa fi fost implicat cu ceva la vechea echipa,tu stii mai multe ?

  2. Au ce s-a gasit dupa dezastrul de la inceputul anului 2015. A ramas din echipa doar Radu Tamas si Campan Alin restul nu conteaza. Pentru mine e mai bine asa decat cu Tokic, spaniolul ala din inter extrema si Masac. Ca sa nu mai vorbim de Garalda. Nu stiu cine conduce exact echipa, dar eu merg la sala sa vad spectacol si ma bucur ca vad si juniori in polivalenta. E sport si asta conteaza pentru mine ca spectator, suporter, sustinator.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.