Fotbal, Cupa României / Sport Club Bacău își află vineri adversarul

Cupa RomanieiFederația Română de Fotbal a dat publicității procedura tragerii la sorți a 16-imilor Cupei României, care va avea loc vineri, la ora 12. Astfel, cele 32 de echipe au fost împărțite în trei urne: URNA A – Steaua București, ASA Tg. Mureș, CFR Cluj, Astra Giurgiu, CSU Craiova și Petrolul Ploiești; URNA B – Dinamo București, FC Botoșani, Pandurii Tg. Jiu, CSMS Iași, Viitorul Constanța, Concordia Chiajna, FC Voluntari și Poli Timișoara; URNA C – Viitorul 2 Constanța, Dacia Unirea Brăila, SC Bacău, Bucovina Pojorâta, Rapid CFR Suceava, FCM Baia Mare, U Cluj, ASA Tg. Mureș 2, CSM Rm. Vâlcea, CS Mioveni, Unirea Brânceni, UTA Bătrâna Doamnă, Ripensia Timișoara, Unirea Tărlungeni, FC Brașov, CS Balotești, Academica Clinceni și ACS Berceni.

Se vor grupa echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri) și, în continuare, echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri). Cele 4 echipe rămase în urna C se vor grupa între ele. Cu alte cuvinte, Sport Club Bacău ar putea evolua și cu Steaua și cu Unirea Brânceni. Jocurile din 16-imi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării. Deci, șansele de a vedea un meci cu o echipă importantă a Ligii I la Bacău sunt aproape nule.

Jocurile din cadrul șaisprezecimilor Cupei României vor avea loc marți/miercuri/joi, pe 22/23/24 septembrie, cu începere de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit de Comitetul de urgență și comunicat ulterior pe site-ul FRF.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.