Handbal masculin / CSSM Bacău s-a reunit luni în formulă aproape completă

Reunire CSSM Bacau 1Antrenorul Bogdan Voica a început pregătirile pentru noul sezon luni, 20 iulie, iar de la reunirea echipei au lipsit Daniel Bobeică (participă la Campionatul Mondial U21 din Brazilia) și Richard Freiwald (susține examenul de admitere pentru facultatea de Kinetoterapie). La primul antrenament al echipei au fost prezenți:

 Răducu Tamaș, Florin Ciubotariu, Robert Gal, Ionuț Uruianu, Bogdan Moisă, Bogdan Rață, Gabriel Dumitriu, Adrian Liță, Mihai Cotinghiu, Alexandru Juverdianu, Alin Câmpan, la care se adaugă juniorii I ce vor evolua sub comanda lui Bogdan Voica, dar și juniorii II care fac pregătirea fizică alături de echipă.

Echipa s-a întâlnit la Sala Sporturilor pentru o mica ședință susținută de antrenorul echipei, Bogdan Voica, managerul Gabriel Armanu, dar și de directorul clubului Bogdan Milon. Primul dintre cei menționați le-a prezentat principiile sale: disciplină, muncă și seriozitate, iar Bogdan Milon le-a comunicat faptul că face tot ce îi stă în putință referitor la partea financiară, deoarece ei nu trebuie să se gandească la acest lucru, ci trebuie să fie focusați pe antrenamente și meciuri. După acest moment jucătorii au plecat la Sala de atletism, unde au susținut primul antrenament al echipei, ce a constat într-un test prin care antrenorul echipei a văzut de unde trebuie să înceapă.

Managerul Gabriel Armanu caută în continuare noi jucători, mai ales de mână stângă, dar care să fie tineri și valoroși. Echipa așteaptă invitația de la Suceava pentru a participa la Memorialul ”Mihai Mironică” din perioada 7-9 august și încearcă să facă două meciuri amicale cu echipa din Ploiești. Spre finalul lunii august, se va încerca organizarea Cupei Municipiului Bacău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.