Marius Bondar: ”Am câștigat ceva mult mai important decât banii, am câștigat respectul oamenilor”

Stiinta Bacau - Minaur Baia Mare 14Mâhnit după ce Știința Municipal Dedeman Bacău a ieșit joi seara din lupta pentru titlu, Marius Bondar ne-a declarat: ”Dorința a fost aceeași, dar a intervenit neputința noastră. Trebuie să fim realiști și să spunem că am ratat foarte mult, ce-i drept, a apărat și portarul lor, dar nu puteam emite pretenții să câștigăm acest meci, după atâtea ratări. S-a simțit și oboseala, ei au avut bancă, au putut face mai multe schimbări și probabil că aceștia au fost factorii care au dus la eliminarea noastră. Ne-am dorit foarte mult, însă, din păcate, visul nostru s-a spulberat. După părerea mea, ieșim din lupta pentru titlu cu fruntea sus. Ne rămâne acum să luptăm pentru locul 5. De când au început problemele la echipă, am spus că vom continua să ne facem treaba, indiferent de ce se va întâmpla.”

Extrema dreaptă a echipe băcăuane a avut și un mesaj pentru suporteri: ”Le mulțumim din tot sufletul, în primul rând celor care au făcut sacrificii pentru a veni să ne încurajeze la Baia Mare și merită tot respectul nostru. Le mulțumim și celor de acasă, care ne-au încurajat prin intermediul rețelelor de socializare și prin alte mijloace. Le mulțumim tuturor pentru că sunt alături de noi și le spun să fie conștienți că, în contextul problemelor pe  care le avem și care nu știm dacă se vor rezolva, pentru ei luptăm. Ne rămân amintirile, dar și faptul că am câștigat ceva mult mai important decât banii, am câștigat respectul oamenilor, iar pentru mine acesta e cel mai important lucru.”

 

5 comentarii la „Marius Bondar: ”Am câștigat ceva mult mai important decât banii, am câștigat respectul oamenilor””

  1. Duminica toti suporterii bacauani ar trebui sa fie la sala, cu rude si prieteni. Acum chiar nu mai conteaza daca invingem sau nu, important e doar sa fim alaturi de acesti baieti minunati. Daca ei au decis sa-si faca treba pana la capat, daca mai au putere sa lupte si dupa dezamagirea de la Baia Mare, ar fi trist sa o faca intr-o sala goala. Hai sa ne mobilizam si sa umplem tribuna !

  2. Si voi Mariuse ati castigat respectul nostru ! Indiferent de ce va fi in viitor mult timp nu vom uita de aceasta minunata echipa precum si de acest ….delicios cuplu manea-iliescu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.