Patru ani fără DOREL

Dorel SanieSe împlinesc astăzi patru ani de când Dorel Sanie nu mai e. Omul de care se leagă renașterea handbalului masculin în Bacău s-a stins prematur, la numai 48 de ani, într-o zi de primăvară a anului 2011. Cu o zi înainte, stătuse pe banca Științei la un meci de campionat cu Suceava, deși era clar că nu mai putea. Dar el a ales să fie și în penultimul ceas alături de cei pe care-i considera ca și copiii lui.

Îi cinstim memoria cu o povestire memorabilă. Pe 19 februarie 2011, Știința a jucat în deplasare în Cupa Challenge, în Muntenegru, la Pljevlja, undeva în creierii munților. Cu toate eforturile, n-am găsit nicio soluție în presa de acolo pentru a oferi evoluția scorului în direct și aici a intervenit Dorel. Timp de 60 de minute ne-a relatat la telefon ca un comentator profesionist tot ceea ce se întâmpla la Pljevlja, iar noi v-am putut ține la curent cu evoluția scorului. Bonus, ni l-a dat la telefon pe Marius Bondar, aflat pe bancă la finalul meciului, pentru un interviu ”la cald”. Știința a câștigat atunci cu 31-22.

Dorel Sanie a fost un OM dedicat handbalului. Dorel Sanie a fost un OM, de aceea îi transmitem că nu l-am uitat și că îi mulțumim din nou pentru tot.

 

10 comentarii la „Patru ani fără DOREL”

  1. dorel sanie a fost cel mai bun manager al clubului stiinta md bacau, el traia si respira pentru acest club, puiu ciobanu nu va fi ca el nici intr-o 100 de ani, nu te vom uita niciodata dorel sanie

  2. Nea Dorel daca era nu lasa echipa sa se destrame. Nu a plecat nici un jucator in timpul campionatului si erau probleme cu banii si atunci. A tinut toate problemele in interior si se vedeau doar rezultatele. Asta trebuie sa faca un bun manager.

  3. Dumnezeul sa-l odihneasca!Dar pe vremea lui echipa nu era la nivelul de performanta la care a fost in ultimii trei ani,si concomitent nu a avut nici echipa a doua din div .A.Deci se vorbeste de o cu totul alta abordare a situatiilor pe toate planurile.

  4. Si atunci ca si acum oricine este bun si face traba cand are bani si are sustinere.Echipa a crescut datorita stafului si crescand au crescut si cheltuielile si problemele.

  5. Eu personal nu-l voi uita niciodată…….am avut o colaborare impecabilă pe plan sportiv cât si particular.rar mi-a fost dat să întâlnesc un om devotat sportului ca dânsul. RIP nea Dorel..Nu te vom uita niciodată. mulţumim :(((

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.