Handbal, juniori II / Non-combat rușinos al echipei CSS Tecuci în turneul de la Vaslui

CSSM Bacau - CSS Tecuci (4)Vineri, la Vaslui, a început ultimul turneu al sezonului regulat din seria B a campionatului național de handbal rezervat juniorilor II. Dacă primele două locuri din serie sunt adjudecate de CS Știința Municipal Bacău și LPS Vaslui, lucrurile nu sunt clare în privința locurilor 3 și 4, ultimele care duc la turneul semifinal I. Interesant e faptul că, după ce federația a anunțat componența grupelor de la turneele semifinale, locul 4 din seria B pare să ducă într-o grupă mai accesibilă decât locul 3.

În aceste condiții, CSS Tecuci a refuzat practic jocul în partida de vineri dimineață, cu CS Știința Municipal Bacău, echipa pregătită de Gabriel Armanu câștigând cu 47-1 !!! La îndemnul antrenorului Dan Vieru, tinerii tecuceni s-au rezumat la a pasa mingea în zona centrului terenului, după cum arată mai multe înregistrări postate pe Facebook de antrenorul echipei băcăuane. ”N-am trăit asemenea momente jenante în viața mea. A fost un non-combat ordinar și e inadmisibil să se întâmple așa ceva la acest nivel, nici nu știam ce să le spun elevilor mei. Este pur și simplu rușinos și mi-e jenă că am ajuns să particip la asemenea meciuri”, ne-a declarat Gabriel Armanu. Mai mult, martori oculari susțin că autorul golului echipei din Tecuci a fost scos imediat din teren și certat de antrenorul Dan Vieru (”ieși afară, nesimțitule”), care ar fi vrut să piardă la zero.

Trebuie precizat că tot acest circ s-a petrecut după ce, mai devreme, CSS Bacău pierduse surprinzător partida cu Școala nr. 3 Adjud, scor 28-36. Ce nu înțeleg autorii acestor matrapazlâcuri e că singurii care au de suferit din toate aceste manevre sunt copiii, tocmai de aceea Federația Română de Handbal ar trebui să intervină ferm.

 

2 comentarii la „Handbal, juniori II / Non-combat rușinos al echipei CSS Tecuci în turneul de la Vaslui”

  1. Dan Vieriu face asta de mult timp. Gemenii Bujor sunt realizarea vietii lui, de aceea i-a dat repede la Bacau, si-a dat seama ca strica 2 copii buni cu potential in ceea ce face el acolo. Rusine !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.