Rotaru: ”E un mare semn de întrebare că lumea nu mai vine la sală” / Omer: ”Am valorificat spațiile libere lăsate la pivot”

Ionut RotaruIonuț Rotaru: ”Am intrat puțin mai greu în meci, am avut unele ezitări, este doar o părere personală, dar faptul că am revenit la egal cu ei, însemnă că avem potențial, echipa poate juca mult mai bine decât a făcut-o în primele 10 minute. Nu am tratat începutul relaxați, eu respect orice adversar cu care joc. Noi, chiar și la antrenament, suntem foarte motivați, probabil că încă suferim la capitolul omogenitate și acest aspect se vede pe teren. Campionatul este lung, ne pare rău că am luat bătaie acasă, trebuie să ne asumăm rezultatul. Suntem profesioniști, viața de sportiv merge înainte, cu bune, cu rele, cu victorii, cu meciuri pierdute. Adversarii au câștigat datorită experienței, au gestionat mai bine timpul care trecea în favoarea lor, noi am fost în spatele lor, îi urmăream, am încercat din frenezia jocului, din nebunia noastră să-i dominăm ultimele 7-8 minute, din păcate nu am reușit, am greșit în momente decisive. Observ că jucăm mai bine în deplasare, în timp ce acasă se vede că lumea nu prea mai vine la sală, asta fiind un semn foarte mare de întrebare și pentru noi, pentru că prin jocul pe care îl practicăm, noi trebuie să-i atragem la sală, să vină alături de noi, să ne susțină. Eu zic că și ei ne pot ajuta în momentele dificile. Ne-am plimbat puțin prin Europa și am învățat câteva lucruri frumoase,cum ar fi că indiferent dacă joci cu primul sau cu ultimul loc, sala este întotdeauna plină.”

 

Aihan Omer: ”Este o victorie muncită, în tur Bacăul a câștigat la Călărași, iar noi am venit hotărâți pentru victorie ca orice echipă care se respectă și am câștigat. Nu a fost deloc ușor, meciurile dintre Bacău și Călărași au fost întotdeauna echilibrate în acest an și cred eu că astăzi am avut și puțină șansă, dar nu am cum să nu remarc dăruirea și determinarea echipei noastre, care și-a dorit extraordinar de mult victoria. După ce pierzi acasă în tur, normal că te duci în retur la echipa respectivă să încerci să joci bine să recuperezi punctele pierdute. Astăzi am reușit să facem un joc bun, care ne dă speranțe pentru celelalte jocuri. Cred că echipa din Bacău, în primele 10 minute, ne-a luat puțin relaxați, știind că au câștigat în tur. Au intrat siguri de victorie, dar și-au dat seama că astăzi au în față o echipă foarte motivată și care  nu se va da la o parte, au revenit, s-au luptat, dar victoria a fost de partea noastră și suntem bucuroși că am reușit să câștigăm punctele puse în joc. Astăzi am avut o apărare foarte bună, foarte exactă și în atac am reușit să valorificăm spațiile libere lăsate libere pentru pivot. Știam că ambii apărători centrali ies, se reped, îi cunosc pe Iancu și pe ceilalți foarte bine și atunci am pregătit ca pivotul nostru să nu mai facă blocaje și paravane, doar să se demarce. Ne-a reușit această tactică. La ultimul time out le-am dat 2 soluții și le-am zis să creadă în victorie, să joace până la capăt pentru că deja au făcut un meci foarte bun și merită victoria. Am sperat în victorie de la început, știți rezultatele noastre, sunt imprevizibile câteodată, pierdem acasă, câștigăm în deplasare, de aia știu potențialul echipei mele și am crezut că putem bate aici și am bătut. Obiectivul nostru este evitarea retrogradării, dar cu cât rezultatul va fi mai bun, toată lumea va fi mândră de noi. Este un mare rezultat pentru noi dacă reușim să prindem play off-ul.”

Alin Șania: ”A fost un meci foarte greu, ne așteptam la așa ceva din partea Bacăului, pentru că este o echipă care se bate, au jucat acasă. Ne-au bătut în tur, aveau un avantaj moral față de noi, dar noi am venit aici să recuperăm, am venit ca la fiecare meci, să câștigăm dacă putem. Eu zic că ne-am dăruit, am reușit să controlăm jocul în momentele dificile și am avut și puțină șansă, iar pe final am câștigat. Cum ei au revenit cu ajutorul publicului, și pe noi, echipele oaspete, ne ajută foarte mult acest public care susține gazdele, pentru că îți dă putere. Am crezut în această victorie, ne-am luptat, am întors rezultatul, apoi au avut gazdele puțin noroc, după care norocul s-a întors de partea noastră. După ratarea mea de la penultimul atac, am zis că trebuie să ne batem, măcar un egal să scoatem. Am ratat eu, trebuia tot eu să scot meciul. Am fost uniți, ne-am dăruit, am jucat împreună, am practicat un handbal frumos, chiar dacă în unele momente suntem mai lenți, avem câțiva jucători mai în vârstă, dar asta este tactica noastră și eu zic că în acest campionat vom fi o surpriză plăcută.”

Mateo Garralda: ”Cred că a fost cel mai prost meci al nostru în apărare în acest sezon la Bacău. Am făcut multe greșeli, am pierdut posesia, am așteptat la 6-7 m trăgătorii buni. Am început prost în atac, după care în următoarele 15 minute am jucat foarte, foarte bine, uneori chiar frumos și spectaculos. Am ratat în situații de 1 la 1 cu portarul. Primele 15 minute în atac nu, din cauza mentalității, dar după aceea ne-am revenit. În ultimele 5 minute am făcut greșeli ușoare în apărare. În atac, în situație de 5 contra 5, am găsit doar o soluție bună. Am jucat rapid, nu am mișcat apărarea dintr-o parte în alta. La ultimele 2 atacuri nu am găsit soluții pentru că am jucat prea rapid.”

13 comentarii la „Rotaru: ”E un mare semn de întrebare că lumea nu mai vine la sală” / Omer: ”Am valorificat spațiile libere lăsate la pivot””

  1. Chiar vrei sa stii Ionut de ce ? ma poti suna maine si iti spun….ca si repere,suntem singura sala din tara unde politia locala trateaza toti spectatorii ca niste infractori si derbedei ,suntem singura echipa din tara unde suporterul adevarat nu are posibilitatea sa cumpere un fular,un tricou cu echipa favorita suntem singura sala din tara unde o femeie,un copil venit la meci nu poate cumpara o sticla de apa ,suntem singura echipa din tara care platim o galerie sa vina in minutul 15 la meci . mai vrei motive Ionut ? ti la spun duminica dupa meciul de la Baia Mare ! sa vedem ce galerie are Stiinta acolo,ai remarcat galeria Calarasiului ? e o echipa care e de o jumatate de sezon in liga……

    1. Lasa Misu .ca nici la Suceava Nu e magazin , la constanta Te cauta jandarmii prin buzunare. Cate magazine are Turda. Adevaratul raspuns este ca Nu joaca nimic. Eu m-am saturat sa-l vad pe Tokic si pe Garalda cum face .ca taurul pe banca. De acres Nu mai vin eu la sala.

      1. Te inseli prietene…sau nu stii la Suceava ai magazin chiar la intrarea sportivilor ,la Turda ai magazin ,e adevarat,improvizat dar e,la tribuna 2. la Constana pe mine nu ma controlat nimeni prin buzunare..la Bacau daca ma ridic in picioare in secunda unu sant amenintat de marii comandanti de la politia locala ca sant evacuat din sala !!

  2. De ce nu mai vine lumea la sala : stresul si nervii de la servici sunt suficienti, nu e nevoie sa-l vada pe tokic la inceputul fiecarui meci cum te ingroapa si in atac si in aparare. Nu mai vine lumea la meci pt ca nu mai vede un stil de joc, cand castigam o facem din cauza a 2-3 jucatori cu realizari profesionale. Tot sezonul am fost echipa mai slaba, tot timpul am alergat sa egalam adversarul, tot timpul in min 59 strangem din fund pe scaun ca hai poate nu pierdem.

  3. ionut te intrebi de ce nu mai vine lumea la sala? din cauza rezultatelor, din cauza antrnorului, pai nu poti sa zici ca matteo garralda e antrenor, e circar, asta se deduce dupa gesturile pe care le face pe banca tehnica, din cauza lui tin tokic, ala e jucator?? nu cred, si nu, numai eu nu o cred, nimeni nu o crede, din cauza politiei ca te lasa sa faci setea in timpul meicului nu te lasa sa ai o sticla de apa langa tine, din cauza lotului de jucatori, daca aveati si acum lotul de jucatori, e un lot slab fata de sezonul trecut, acum doua sezoane, sezonul trecut uelinghton da silva, vladimir rusia, cristi ghita, shota tevzadze, ionut ramba, florin dospinescu care juca meci de meci, acuma lustruieste banca de rezerve, ce are antrenorul cu el nimeni nu poate sa-si dea seama, acum doua sezoane era adrian petrea, konstantin kurylenko, costel manea, evgheni gurkovskiy, adrian sipos, george cadar, gabriel bujor si mihai bujor, sandu iacob, unde sunt acesti jucatori?? au fost dati, de asta nici nu mai vine lumea la sala, lotul actual de jucatori e slab fata de precedentele sezoane, am enumerat mai sus ce jucatori au fost sezoanele trecute la stiinta si uitati-va ce jucatori sunt acum, de doua saptamani trebuia sa aduca un inter stanga, unde este acel inter stanga?? un magazin al suporterilor nu este, sa-ti cumperi un fular, o esarfa, un tricou, pretul biletului e de 10 roni, actualului manager prea putin ai pasa de echipa, de suporteri, nu se compara si nu se va compara niciodata nu regretatul dorel sanie

  4. Misu ai perfecta dreptatein legatura cu politia locala, dar cine sau dus la ei ultimi oameni, daia se comporta cu noi asa nau nici o culturasunt adevarati badarani.S a fie pusi sa plateasca biletul .Iar ordinea in sala sa fie de competenta organizatorilor.Se vede lipsa fostului primar ,era trup si sufet cu echipa si cu tot sportul BACAUAN,ce face actualul primar??? ,ne trimit pe batausi??.Domnule presedinte Ciobanu luati masurile ca noi spectatorii sa venim in numar cat mai mare la meciuri si sa ne simtim bine sa fim alaturi de echipa si sa fim in siguranta nu cum am fost tratati pana acum.Copiati de la celelalte sali de sport. Sa va ajute bunul DUMNEZEU!!!!.
    .

  5. Ar fi mai multe aspecte de spus de ce vin doar 300-400 de spectatori la meci:
    -lumea nu are bani de bilet
    -nu se mai intra”mocca” cu 2 lei-era o nesimtire fata de cei cu bilet/abonament
    -nu mai sunt invitatii date la toti „smecheri” din oras
    -clubul/echipa/jucatorii nu mai atrag capital de imagine
    -lipsa unor conditii minime de marketing(tricouri,poze,esarfe)
    -magazin cu apa/sucuri sa mai incercat-dar 5 lei un bidon de apa 0,5 l care costa 1,5 lei nu poate vanzare si astfel sa renuntat
    -iar la meciul de ieri a mai pus un mare”asa NU”,la tombola organizata dezastrous in pauza meciului,premiul cel mare a fost castigat de un angajat/sportiv/ al clubului Stiinta!!!
    Tombola trebuie facuta doar pentru cei care cumpara un bilet nu pentru toti care se afla in sala si care intr-un anumit fel au facut rost de acel bilet.
    Mult succes in contiunuare,noi cei din brigada UMB suntem alaturi si la greu.
    HAI STIINTA!

  6. Problema adevarata este, pe timpul fostului primar ca si acum, lipsa de respect pentru spectator, In Bacau nu sunt mai mult de trei patru afise, casa de bilete improvizata, marketing 0, jandarmii cred ca sunt pusi sa ne apere de dl. Apostol, Dl Ciobanu sta cu mina in buzunar cind vorbeste cu cei din public, lipsa de transparenta totala in luarea deciziilor la club, pe bani publici, care club nu sunt sigur ca este aceeasi Stiinta de acum 20 ani, la Stiinta parca este dl. Grapa presedinte. In concluzie acest club ca si cele trecute din Bacau parca sunt afaceri pentru bani personali sau de partid, poate este OK si asa, dar cu putin bun simt s-ar castiga mai mult pentru actionari.

  7. Motivul pt care nu mai vine lumea la sala este lipsa rezultatelor.Ne-am obisniut din anii anteriori sa batem tot acasa iar la prima sincopa dam vina pe antrenor.Poate Garralda nu e un antrenor stralucit dar cu lotul care il are acum la dispozitie…acum macar am vazut scheme lucrate la antrenament,goluri frumoase(cel putin acele 2 gouri date dintr-o extrema in alta mie mi-au placut mult).Eu cred ca nu antrenorul e problema la Stiinta ci lipsa interilor de valoare.Domnule Ciobanu toti ne asteptam sa aduci 2 interi de valoare si dumneata l-ai adus pe Stan….poate baiatul e ok dar e prea putin ca sa aduci lumea la sala din nou.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.