Preluarea la pământ, sezonul 2 / Știința Bacău – Azeryol Baku 0:3 (22-25, 14-25, 18-25)

Stiinta Bacau - Azeryol BakuCampioana României a înregistrat miercuri seara cea de-a patra înfrângere consecutivă în trei seturi din actuala ediție a Champions League, la capătul unei evoluții modeste. La fel ca în partida de la Baku, preluarea băcăuanelor a fost pe alocuri catastrofală, chiar și la servicii ale adversarelor fără un grad mare de dificultate. ”Au pierdut meciul doar uitându-se dincolo de fileu, la ce nume au în față”, a spus după meci antrenorul principal al Științei.

Echipa băcăuană a început foarte bine partida, voleibalistele lui Florin Grapă au servit ca la carte și au blocat excelent, rezultatul fiind un avantaj de 6 puncte la al doilea time-out tehnic al setului inaugural. De acolo, a început degringolada, cu nenumărate și supărătoare greșeli la preluare ale gazdelor, care le-au permis azerelor să egaleze la 17 și să se desprindă la 22-19. Știința s-a apropiat la 22-23, însă Baciu a atacat de două ori consecutiv în blocaj și a spulberat iluziile campioanei României de a cuceri primul său set din sezonul de Champions League. ”Ioana Baciu are o problemă, fiindcă eu îi cer să facă lucruri care nu i s-au cerut până acum”, a declarat Florin Grapă la final.

Al doilea set a fost unul dezolant pentru gazde, cărora nu le-a ieșit absolut nimic și doar relaxarea azerelor de pe final le-a permis băcăuanelor să facă 14 puncte. Știința a început furtunos setul al treilea, având 4-0 pe serviciul Alexandrei Sobo, însă a fost un simplu foc de paie fiindcă, politicoase din cale-afară, voleibalistele noastre au cedat destul de ușor și au rămas fără set câștigat după 4 meciuri. Poate miercurea viitoare, dar nu cu o astfel de atitudine.

ȘTIINȚA: Anastasia Harelik (13 puncte), Ioana Baciu (12), Tatiana Lupu (7), Alexandra Sobo (7), Denisa Rogojinaru (4), Sabina Moisa, Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Irina Radu (1), Yulia Stoyanova (1), Olena Novgorodchenko, Tesca Andrew-Wasylik – libero. Antrenor: Florin Grapă.

AZERYOL: Strashimira Filipova (15), Odina Bayramova (12), Jelena Nikolic (9), Ksenia Poznyak (9), Jovana Brakocevic (8), Lora Kitipova (3), Lenka Durr – libero. Antrenor: Aleksandr Chervyakov.

În celălalt meci al grupei B, Fenerbahce Istanbul – Nantes VB 3:0 (15, 14, 14). Fenerbahce conduce în clasament cu 12 puncte, urmată de Azeryol, 8 puncte, Nantes, 4 puncte, și Știința, 0 puncte.

Un comentariu la „Preluarea la pământ, sezonul 2 / Știința Bacău – Azeryol Baku 0:3 (22-25, 14-25, 18-25)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.