Vovinam Viet-Vo-Dao / Medalii băcăuane la Cupa ”Yang”

Vovinam Viet-Vo-Dao, Cupa Yang 2014Clubul Sportiv Şoimul Bacău a participat sâmbăta trecută la ”Cupa Yang”, organizată la Ploieşti, cu un lot de sportivi la probe tehnice și de luptă în sistem light-contact (copii, juniori) precum şi full-contact la seniori. La partea de luptă, clubul Şoimul a avut rezultate foarte bune, toţi sportivii participanţi clasându-se pe podium. Lotul i-a avut în componenţă pe sportivii: Păunescu Mihai – medalie de argint -45 kg (light-contact), Roşeţ Petruţ – medalie de bronz la -78 kg(light-contact), la categoria -68 kg seniori, podiumul a fost ocupat de clubul Şoimul Bacău, cu Plămădeală Vasile medalie de bronz, Scarlat Silviu medalie de argint şi Bogdan Bogdan medalie de aur. La -72 de kg(full-contact) Brăgău Sabin a obținut medalia de argint, iar Socea Sinodor medalia de aur. La categoria open full-contact, clubul Şoimul, reprezentat de Fîntînaru Adrian, a cucerit medalia de aur. 

La probele tehnice participarea a fost mai redusă, clubul concentrându-se pe probele de luptă, însă rezultatele nu sunt neglijabile. Astfel, în probele tehnice cu arme, clubul a obţinut două medalii, una de aur şi una de argint prin antrenorul clubului, Socea Sinodor, care a participat la această competiţie în fruntea sportivilor. 

După o scurtă perioadă de refacere, lotul de performanţă al clubului Şoimul se va pregăti intens pentru participarea la campionatul naţional, ce reprezintă faza de calificare pentru campionatul mondial de Vovinam Viet-Vo-Dao. Campionatul naţional va fi găzduit de clubul băcăuan. ”Mulţumim celor ce ne-au stat alături în pregătire şi ne-au acordat sprijinul în buna desfăşurare a competiţiei şi în mod deosebit domnului Cristi Manolache, un „pilon„ al clubului Şoimul Bacău. Felicitări sportivilor si succes în pregătire !”, se spune în comunicatul care ne-a fost remis de clubul băcăuan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.