Calificarea se decide la Bacău / Team Tvis Holstebro – Știința MD Bacău 32-27 (16-14)

OCI-LIONS - Stiinta MD Bacau  26Vicecampioana României a avut o comportare onorabilă în Danemarca, de unde se întoarce cu un rezultat care lasă deschisă soarta calificării în faza grupelor Cupei EHF. Handbaliștii băcăuani au avut o primă repriză bună, conducând chiar și la 3 goluri (10-7, min. 17). Danezii au preluat conducerea în minutul 26 și au intrat la cabine cu un avantaj de 2 goluri. Repriza secundă a fost echilibrată, în minutul 56 danezii având doar 2 goluri avans (28-26), dar băcăuanii au avut un final mai puțin reușit, primind gol și la ultima fază a jocului. Chiar dacă multă lume se aștepta la o înfrângere mult mai severă, Știința rămâne cu șanse reale la calificarea în grupe, manșa decisvă urmând să aibă loc sâmbăta viitoare, la Bacău.

Marcatori

Holstebro: Patrick Wiesmach 8, Magnus Bramming 8, Michael Damgaard 7, Søren Tau 3, Simon Birkefeldt 2, Jonas Larholm 2,  Allan Damgaard 1, Peter Balling 1. 

Știința: Mikk Pinnonen 10, Dragoș Iancu 4, Marius Bondar 4, Martin Johannson 3, Josep Masachs 2, Rareș Păunică 2, Ionuț Rotaru 1, Michelin Celestin 1. 

2 comentarii la „Calificarea se decide la Bacău / Team Tvis Holstebro – Știința MD Bacău 32-27 (16-14)”

  1. Multumesc frumos si felicitari pentru vizionarea meciului din Danemarca. Imaginile transmise au facut mai mult de o mie de comentarii; suntem datori sa venim la retur, sa sustinem echipa si sa ne calificam mai departe. incaodata FELICITARI si MULTUMESC!

  2. Multumim pt posibilitatea de a vedea meciul live in conditii f bune. Pacat ca site-ul oficial preia link-ul fara sa precizeze sursa… TTH nu e o echipa de speriat, iar au avut baietii o perioada cand n-au dat gol, dar parca totusi azi am vazut un joc ceva mai bun… Pinnonen pare a fi singurul care mai da de afara, in rest..jale…bine ca si-a dat seama garralda ca daca tot n-are cine sa arunce,sa joace cu pivotul. S-ar putea realiza o calificare daca am juca la fel ca sezonul trecut in meciul cu constanta din finala. Pana atunci, hai poate ii scoatem pe dinamo din cupa, nu mai sunt pe val, deci s-ar putea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.