Avancronică / Poli Timișoara – Știința MD Bacău (miercuri, ora 17)

Stiinta Bacau - Poli Timisoara (11)Aflată la numai 2 puncte de locurile care duc în play-out, vicecampioana României joacă miercuri pe terenul unei echipe cu care, în cazul unei nedorite înfrângeri, ar putea face rocada în clasament. Interesant e faptul că, atât Poli Timișoara, cât și Știința Municipal Dedeman Bacău au avut ca adversară la ultimul joc echipa campioană. Bănățenii, care au stat în etapa a X-a, au obținut o victorie surprinzătoare la Constanța pe 16 octombrie (28-24), în timp ce băcăuanii au cedat vinerea trecută pe teren propriu în fața lui Toma & comp. cu 22-24. 

Știința a plecat marți dimineață cu autocarul spre Timișoara fără cei doi jucători spanioli. Dacă Alonso se tratează acasă, în Spania, Masachs s-a accidentat la partida cu HCM Constanța și a rămas în Bacău. În locul lui, a fost luat tânărul Bogdan Rață, care ar putea debuta în Liga Națională. De partea cealaltă, timișorenii au anunțat tot lotul valid, inclusiv foștii jucători ai Științei, Cristian Fenici, Demis Grigoraș și Andrei Păiuș. Partida Poli Timișoara – Știința MD Bacău va fi arbitrată de buzoienii Georgian Băducu și Răzvan Voicu. Celelalte partide ale etapei a XI-a se vor disputa tot miercuri: HC Vaslui – Minaur Baia Mare (ora 18.00), Energia Tg. Jiu – Dinamo București (18.00), Steaua Alexandrion București – CSU Suceava (18.30), HCM Constanța – CSM București (18.35) și HC Odorhei – Dunărea Călărași (20.15).

Clasament Liga Nationala handbal masculin

3 comentarii la „Avancronică / Poli Timișoara – Știința MD Bacău (miercuri, ora 17)”

  1. ramba a semnat cu odorhei….eram ferm convins ca acolo se va duce ..inca de anul trecut de la meciul cu odorhei cand baietii faceau incalzirea si el discuta cu caba pe banca….

    1. Se stia probabil cu Caba de la Sighisoara, de la Centrul de excelenta, unde cred ca au lucrat impreuna. N-are nicio legatura salutul de anul trecut cu faptul ca ne despartim foarte usor de jucatori de mare valoare aducand pe unii care ar putea juca mai decgraba la echipa a doua.
      Ne ducem la vale incet si sigur. Mare minune daca vom castiga la Timisoara, mare minune daca prindem play-off-ul. Chemati-l inapoi pe Voica, nemernicul care ne-a „distrus” echipa, ducandu-ne doar pe locul 2 (in spatele unei Constante invincibile ani la rand!). Cu el in retur poate scapam de retrogradare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.