Avancronică / Sport Club Bacău – FC Voluntari (sâmbătă, ora 11)

SC Bacau - Farul Constanta 8În ultima etapă a turului, Sport Club Bacău aleargă încă după prima victorie pe teren propriu. Chiar dacă și-a propus clasarea pe un loc de play-off la finele sezonului regulat, gruparea băcăuană a avut un tur de campionat foarte slab, nici măcar schimbarea lui Viorel Tănase neaducând revirimentul scontat. În disperare de cauză, se apelează și la soluții mistice,vineri având loc sfințirea vestiarelor și a terenului de pe ”Letea”.

Revenind la partida de sâmbătă, antrenorul Cristi Popovici și-a făcut temele referitoare la studiul celor de la FC Voluntari. ”Adversara noastră are în componență jucători exponențiali, mă refer la Dinu Todoran, Sorin Rădoi, Florin Maxim, jucători cu state vechi în prima ligă, și nu întâmplător ei sunt pe poziția a doua, la un singur punct de lider. Nu întâmplător, FC Voluntari nu a mai pierdut din etapa a treia de la Buzău, ceea ce ne obligă pe noi să fim și mai vigilenți, să dăm totul pe teren pentru a reuși să încheiem turul de campionat cu o victorie”, a spus tehnicianul băcăuan la conferința de presă de joi.

Formațiile probabile

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu, Adăscăliței, Luncanu – Căinari, Dumitriu, Țuțu, Hurdubei – B. Rusu, B. Ungureanu. Antrenor: Cristi Popovici.

FC Voluntari: Botaş – Moga, C. Achim, Mitache, Fl. Maxim – Roşu, S. Rădoi, Todoran, Călinţaru – A. Bălan, Voduţ. Antrenor: Ilie Poenaru.

Celelalte meciuri ale etapei: Săgeata Năvodari – CF Brăila, CS Balotești – FCM Dorohoi, Unirea Slobozia – Farul Constanța, ACS Berceni – Academica Argeș și Rapid CFR Suceava – Gloria Buzău.

Clasament Liga a II-a

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.