Handbal masculin / Știința MD Bacău – CSU Suceava 41-30 (17-17), în meci amical

Amical Stiinta Bacau - CSU Suceava  14Știința Municipal Dedeman Bacău și CSU Suceava au reînnodat joi o tradiție a jocurilor de verificare, întreruptă la un moment dat din motive ce nu aveau legătură cu sportul. Ambele formații au fost lipsite de aportul mai multor jucători de bază, plecați pe la loturi, accidentați sau pedepsiți. După o primă repriză disputată sub semnul echilibrului, băcăuanii s-au impus categoric în partea a doua a jocului, grație experienței și a prospețimii fizice.

Mateo Garralda a avut ocazia să experimenteze diverse formule de joc, în care, de exemplu, Păunică și Masachs au evoluat pe postul de inter. Demnă de remarcat a fost evoluția tânărului pivot Bogdan Rață, determinat și precis în ambele faze ale jocului. Evoluția lui n-a fost o surpriză pentru cei ce urmăresc echipa secundă și sperăm să-l vedem cât mai curând pe Bogdan la prima echipă.

În afara jucătorilor plecați la echipele naționale, vicecampioana n-a contat pe Victor Alonso, Alin Câmpan și Ionuț Ramba. Spaniolul are o ruptură de articulații la un umăr și a plecat în Spania, unde se va trata o lună și jumătate! Alin Câmpan are probleme la un picior, în timp ce Ionuț Ramba este în conflict atât cu conducerea tehnică, cât și cu cea administrativă, interul propulsat de Știința la națională nemaidorindu-și să rămână la Bacău.

ȘTIINȚA: Tamaș, Erhan, Grigoraș – Rață (7), Bondar (7), Dospinescu (6), Masachs (6), Tărîță (4), Rotaru (3), Vartic (3), Păunică (2), Celestin (2), Carali (1). Antrenori: Mateo Garralda, Sorin Bârză.

SUCEAVA: C. Tcaciuc, Spiridon, Manea – Trifkovic (7 goluri), Davidovic (7), Gavrilovic (5), Sandu (4), Bursuc (2), Costea (2), Beleaev (2), Robanu (1), Alexa. Antrenori: Petru Ghervan, Răzvan Bernicu.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.