Fotbal, Liga a II-a / Remiză albă la Berceni pentru SC Bacău

ACS Berceni - Sport Club BacauSport Club Bacău rămâne cu o singură victorie și după deplasarea de la Berceni. Vestea bună e că elevii lui Cristi Popovici n-au pierdut, obținând un punct pe terenul vecinei de clasament. Băcăuanii au trecut pe lângă gol în mai multe rânduri, cea mai mare ocazie a primei reprize fiind irosită de Căinari (min. 42), al cărui șut a fost deviat în  bară de Mihai. Mai mult, Rusu a și înscris în minutul 71, cu o lovitură de cap, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Pentru băcăuani urmează o deplasare foarte grea, pe terenul echipei lui Marius Baciu, Academica Argeș.

În partida de la Berceni, Cristi Popovici a folosit următoarea formulă: Petrariu – Mihălăchioae (65 Sascău), Lozneanu, Adăscăliței, Luncanu – Căinari (80 Taban), Dumitriu, Țuțu (79 Pungă), Hurdubei – B. Rusu, B. Ungureanu.

Celelalte rezultate ale etapei a IX-a: Rapid CFR Suceava – Academica Argeș 1-1, Unirea Slobozia – FC Voluntari 1-2, CS Balotești – Gloria Buzău 3-0, Săgeata Năvodari – Farul Constanța 2-0 și CF Brăila – FCM Dorohoi 6-3.

Foto: ilfovsport.ro

Clasament Liga a II-a

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.