Handbal masculin, Cupa EHF / Olandezii vor avea 15 suporteri la ”dubla” cu Știința

Suporteri OCI-LionsFormația olandeză OCI-Lions va sosi vineri seara în România, pentru ”dubla” cu Știința Municipal Dedeman Bacău, din turul al doilea preliminar al Cupei EHF. Olandezii se vor îmbarca în avion în Belgia, la Charleroi, vor ateriza la București, urmând să ajungă în Bacău cu autocarul. OCI-Lions va efectua un antrenament de acomodare în Sala Sporturilor din Bacău sâmbătă dimineață, de la ora 9.

Adversara Științei va avea și 15 suporteri la partidele de sâmbătă și duminică. Glumind puțin, olandezii vor fi aproape cât românii, ținând cont de prețul biletului stabilit de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău, 15 lei, adică o majorare de 50% față de anul trecut. E o măsură care nu face decât să îndepărteze publicul de echipele băcăuane, sau asta se și intenționează… Deja Primăria întârzie plățile către echipele de handbal și volei, punând în dificultate două grupări care aduc rezultate și imagine Bacăului. Avem o campioană și o vicecampioană. Ce facem, ne batem joc de ele ? Revenind la suporterii olandezi, aceștia vor sosi direct în Bacău de la Bruxelles.

Cele două manșe ale disputei dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și OCI-Lions vor avea loc sâmbătă, de la ora 16, și duminică, de la ora 16.30.

Foto: limburglions.nl

11 comentarii la „Handbal masculin, Cupa EHF / Olandezii vor avea 15 suporteri la ”dubla” cu Știința”

 1. 15 lei sincer e cam mult, daca eram in grupe mai ziceam dar asa cred ca multi vor prefera sa vada meciul pe digisport ca psp ca va fi transmis cel de sambata

 2. pentru un meci de cupe europene pretul nu este foarte mare.ce este jenant e faptul ca acei oameni care ar putea da acesti bani,vin cu invitatii date de mai marii conducatori ai clubului iar batranii si tinerii care poate nu au de unde scoate acesti bani sunt nevoiti sa plateasca.asa a fost tot timpul la noi.prostimea sa plateasca.o sa va rugati sa mai aveti publicul de anii trecuti,pentru ca odata alungati suporterii nu se vor intoarce asa usor langa echipa.

 3. LA 15 lei si la la cum joaca echipa o sa fie sala goala. Daca asta se dorește asta o sa aveți.Hai Știință

 4. LA Constanta cu Vesprem in liga a fost 15lei biletul si acum la Știința cu Lions tot 15 .Sa ne uitam la performantele celor 4 echipe si la calitatea handbalului oferit si aveți răspunsul la cați spectatori o sa fie mâine in sala

  1. La HCM -Veszprem meci jucat la Buzau intrarea a fost 20 de lei.am fost la acel meci asa ca nu induce in eroare !!

   1. 30 lei a costat biletul la acel meci. Chiar eram curios si am cautat in colectia de bilete 🙂

 5. CLUBUL STIINTA MUNICIPAL DEDEMAN BACAU NU ARE ABSOLUT NICI O PUTERE DE DECIZIE ASUPRA PRETULUI BILETELOR ! absolut toti banii incasati revin DJST BACAU !!!!daca sunteti asa suporteri adevarati de ce nu va cumparati abonament si vedeti meciul cu 3 lei ? sau asteptati invitatii mocca ? ati facut ceva pentru sportul bacauan ca sa meritati acele invitatii ?

  1. Pretul ca pretul dar sigur am facut cate ceva pentru sportul bacauan.
   Printre altele, am platit impozitele din care se sifoneaza acei bani prin TOP SPORT s.a

 6. Mi am cumpărat abonament la fel ca anul trecut,pe baza lui poti merge la orice eveniment din sala sporturilor.
  Mă bucur că se intră doar pe bază de bilet,sincer anul trecut eram deranjat când vedeam că cei din fata mea intrau cu 2 lei „plasati” celui de la intrare.
  Ce să spun de invitatii au toti cei care au foarte multi bani iar cei nevoiași îsi iau de la gură cei 10 lei pentru a intra la meciuri.
  In final HAI STIINTA!
  Brigada UMB va fi la datorie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.