Volei feminin / Campioana s-a antrenat cu Penicilina Iași

Stiinta Bacau - Penicilina Iasi 10Campioana României la volei feminin a disputat joi după-amiază o partidă de verificare în compania formației Penicilina Iași. Băcăuanele au intrat relaxate în primul set, în care a fost, la un moment dat, 9-9, după care gazdele s-au impus cu 25-19. În primul parțial, antrenorul Florin Grapă a utilizat formula: Sabina Moisa, Denisa Rogojinaru, Anastasiya Harelik, Alexandra Sobo, Tatiana Gheorghiţă, Yuliya Stoyanova şi Mihaela Albu (libero).

În setul secund, Știința a evoluat cu  Olena Novgorodchenko, Alexandra Sobo, Tatiana Gheorghiţă, Anastasiya Harelik, Denisa Rogojinaru, Ioana Baciu şi Mihaela Albu (libero). Băcăuanele s-au impus fără probleme, cu 25-12. În setul al treilea, Florin Grapă a schimbat din nou formula, trimițându-le în teren pe Sabina Moisa, Crina Bălțatu, Irina Radu, Tatiana Gheorghiță, Alexandra Badea, Ioana Baciu și Mihaela Albu (libero). Campioanele și-au adjudecat fără probleme și acest set, cu 25-11.

La acest moment al pregătirilor, se cunoaște lipsa de omogenitate rezultată din numeroasele modificări din lotul echipei lui Florin Grapă. Mai e, însă, aproape o lună până la startul sezonului oficial, timp în care tehnicianul băcăuan trebuie să umble la reglajele fine.

3 comentarii la „Volei feminin / Campioana s-a antrenat cu Penicilina Iași”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.