Handbal masculin, Divizia A / CSM Ploiești – Știința MD II Bacău 36-32 (19-19)

Stiinta II Bacau 2014
”Satelitul” vicecampioanei României la handbal masculin a luat sâmbătă startul într-o nouă ediție a Diviziei A, în care va avea un rol pur decorativ. De ce ? Fiindcă formația băcăuană nu întrunește multiplele condiții impuse de Federația Română de Handbal participantelor în eșalonul secund, ca și cum am avea prea multe echipe și trebuie să se facă o triere riguroasă a acestora… Astfel, echipa pregătită de Bogdan Voica nu îndeplinește condițiile de vârstă și are în lot mai mult de doi juniori cu dublă legitimare, așa că va pierde toate meciurile la masa verde, cu 0-10.

În prima etapă, băcăuanii au evoluat la Ploiești, acolo unde au pierdut după un meci de luptă. ”Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii noștri. A fost un meci de luptă, în fața unei echipe care s-a întărit în vară. Chiar dacă am jucat împotriva unor adversari mai experimentați, acestora nu le-a fost deloc ușor”, a declarat antrenorul Bogdan Voica pentru site-ul clubului.

Știința II a evoluat la Ploiești în formula: Bobeică, Vl. Rusu – Tărîță (8 goluri), Rață (8), Moisă (7), Cotinghiu (6), Hanțaru (1), Carali (1), Liță (1), Oancea, Ionescu. În etapa a doua, băcăuanii vor juca acasă sâmbătă, 20 septembrie, cu Cimentul Bicaz.

Celelalte rezultate ale primei etape: HCM Câmpina – CSU Târgoviște 22-34, HC Argeș – CSU II Suceava 34-21, Cimentul Bicaz – LPS Piatra Neamț 27-41, Politehnica Iași – CSU Galați 23-18, HC Buzău 2012 – CS Vicov 43-13 și CSM II București – CSM Focșani 23-26. ACS HD Teleorman Alexandria a stat.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

Un comentariu la „Handbal masculin, Divizia A / CSM Ploiești – Știința MD II Bacău 36-32 (19-19)”

  1. Oare ce club isi permite asa ceva? Disputarea tuturor meciurilor, chiar si in deplasare, stiind ca vor pierde la masa verde. Bravo Dragos, cunoscatorii stiu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.