Victorie mare / Dunărea Călărași – Știința MD Bacău 26-28 (13-14)

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau (11)
Știința Municipal Dedeman Bacău a obținut o victorie foarte importantă la Călărași, în etapa a treia a Ligii Naționale. Pe un teren unde campioana HCM Constanța a pierdut, vicecampioana a avut ceva probleme în prima repriză, în care elevii lui Aihan Omer au condus și la 2 goluri, dar a intrat la cabine cu avantaj minim.

Repriza secundă a fost a lui Fane Grigoraș, portarul Științei purtându-și echipa spre victorie, cu un procentaj de 55%. După 17-17 în minutul 37, băcăuanii au înscris de 4 ori consecutiv și nu au mai cedat inițiativa, având la un moment dat și 6 goluri avans. Ultimele două goluri ale călărășenilor au fost înscrise în ultimul minut, partida încheindu-se cu un rezultat care nu reflectă superioritatea vicecampioanei.

De notat faptul că Mateo Garralda a început cu Ionuț Rotaru la coordonare, acesta fiind schimbat în minutul 15 cu Pinnonen, care a rămas în teren (pe faza de atac) până la final. În formula de start s-au mai regăsit Tamaș, Bondar, Celestin, Iancu, Tokic și Câmpan.

Evoluția scorului: 1-2 (5), 3-3 (10), 7-5 (15), 9-8 (20), 11-11 (25), 13-14 (pauză), 14-17 (35), 17-20 (40), 18-22 (45), 21-25 (50), 22-26 (55), 26-28 (final).

DUNĂREA: Brazhnyk, Andrei – Șania (9 goluri), P. Gurkovsky (4), Săulescu (3), Gavriloaia (3), Tsap (3), Mitrea (2), Șoldănescu (1), Kumogorodsky (1), Bulov, Zacaciurin, Nicolae, Mateaș. Antrenor: Aihan Omer.

ȘTIINȚA: Tamaș, Grigoraș, Erhan – Masachs (6), Pinnonen (5), Vartic (5), Bondar (3), Celestin (3), Johannson (2), Alonso (2), Câmpan (1), Iancu (1), Rotaru, Tokic, Păunică. Antrenor: Mateo Garralda.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM
Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 1

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 2

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 3

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 4

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 5

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 6

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 7

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 8

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 9

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 10

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 11

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 12

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 13

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 14

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 15

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 16

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 17

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 18

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 19

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 20

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 21

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 22

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 23

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 24

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 25

Dunarea Calarasi - Stiinta Bacau 26

7 comentarii la „Victorie mare / Dunărea Călărași – Știința MD Bacău 26-28 (13-14)”

  1. Bravo! N-am văzut meciul, dar sper ca rezultatul să nu mintă şi să dovedească un progres al echipei în ceea ce priveşte consolidarea relaţiilor de joc între toţi jucătorii, mai noi sau mai vechi! Mult succes!
    De-abia aştept meciul cu Baia Mare!

  2. Aceasta este STIINTA DEDEMAN BACAU,se vede mana antrenorilor,si valoarea jucatorilor.. Meciul cu dinamo a fost un accident ,provocat de arbitraj.sunteti de ne oprit.Multsucces in continuare!!!!.

  3. Am avut sansa sa asist „live” la acest meci,unul dintre cele mai frumoase din ultimii ani ! Am vazut combinatii foarte reusite,ratari monumentale un arbitraj super smecheresc dar care s-a oprit(spre cinstea lor ) la 5 % pentru gazde si un antrenor,Mateo Garalda, extrem de inspirat. Viitorul arata bine,Hai Stiinta !!

  4. Cuvantul adiacent acestei fotografii ; 22.jpg; ar trebui sa caracerizeze echipa: determinare (in sensul de a fi sigur pe sine si rezolva)

  5. Cred ca titlul e usor entuziast. La urma urmei am jucat la o nou promovata, nu e o victorie atat de mare. In plus, se pare ca fara ziua de exceptie a lui Grigoras n-am fi vorbit nici macar de un egal mic.
    Sper din tot sufletul ca echipa sa evolueze ascendent, pentru ca va fi un campionat tare ciudat, fara o favorita clara, ca in anii trecuti. Nu pot sa nu remarc faptul ca egala noastra de etapa trecuta a fost demolata de o echipa fara mari pretentii.
    Culmea este ca lui Colin Voica i se reproseaza ca nu a castigat campionatul in fata unei Constante imbatabile, dar noului antrenor (adus tocmai pentru a face mai mult decat Voica) nu pare a i se cere imperativ castigarea campionatului, desi este prima data in ultimii ani cand sunt sanse reale ca HCM Constanta sa-si intrerupa dominatia absoluta

    1. Titlul are în vedere stadiul în care se află Știința la nivelul relațiilor de joc și faptul că, la Călărași, Constanța a fost învinsă. Cât despre noul antrenor, așa cum poate ați observat după meciul cu Dinamo, nu va fi menajat în cazul unor excese. Obiectivul său este titlul, doar că, deocamdată, la nivel de omogenizare și relații de joc, e prematur să i se reproșeze ceva. Din ianuarie va fi, însă, altceva.

  6. Da,dar in acest an toate echipele s-au intarir cu jucatori de valoare sau cu antenori cu viziuni europene.Nu poate fi un campionat echilibrat si corect cand doar o echipa are cei mai buni jucatori iar celellalte cu ce a ramas neluat de cea mai potenta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.