Fotbal, Liga a II-a / Fotbaliștii Sport Clubului sunt motivați și convinși că-și pot îndeplini obiectivul

Conferinta de presa SC Bacau 2
Fotbaliștii băcăuani prezenți la conferința de presă a Sport Clubului au prezentat noul echipament pentru sezonul 2014-2015 și s-au declarat motivați pentru îndeplinirea obiectivului de a merge în play-off și apoi de a se clasa în primele 4.
Adrian Hurdubei: ”Suntem foarte încrezători, am avut o perioadă de pregătire foarte bună, cu meciuri amicale în care ne-a ieșit jocul în multe momente. Vom încerca să începem campionatul cu dreptul și sperăm să ajungem în play-off. Cred că terenul de pe ”Letea” va fi mai bun decât cel de pe ”Aerostar” și ne va avantaja și faptul că este mai lat.”

Răzvan Petrariu: ”Eu, unul, abia aștept să începem campionatul după ce ne-am pregătit atâta timp pentru a juca. Suntem cu toții foarte motivați și mergem să luăm punct sau puncte la Buzău. Vom lua fiecare etapă pe rând și sunt foarte sigur că ne vom îndeplini obiectivul.”

Bogdan Ungureanu: ”Sper să câștigăm toate cele trei puncte la Buzău și să ajungem în play-off. Eu tot timpul mă gândesc să-mi fac meseria și să ajut echipa cât mai mult, indiferent că înscriu sau dau o pasă, vreau să dau totul pe teren. Nu mi-am propus un target de goluri, dar cred că, la acest nivel, un atacant ar trebui să înscrie cel puțin 10 goluri într-un campionat. Anul trecut am ratat foarte mult, dar în viitorul sezon sper să depășesc aceste momente.”

Cătălin Vraciu: ”Vreau să ajut echipa cât pot de bine și să fiu de folos acolo unde voi fi utilizat.”

Responsabilul de marketing Claudiu Goian și directorul sportiv Remus Pozînărea l-au prezentat apoi pe reprezentantul sponsorului (o firmă cu acționariat italian) care va apărea pe pieptul noului echipament în sezonul ce stă să înceapă. Remus Pozînărea a afirmat că a primit asigurări din partea membrilor asociației că, în cel mai scurt timp, clubul va avea un nou președinte.
Conferinta de presa SC Bacau 1

Conferinta de presa SC Bacau 3

Conferinta de presa SC Bacau 4

3 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a / Fotbaliștii Sport Clubului sunt motivați și convinși că-și pot îndeplini obiectivul”

    1. Si eu as vrea sa-mi cumpar un echipament, dar de unde, daca nici macar un boutique pentru suporteri nu sunt in stare sa faca…Chiar daca acest club e in liga a 2-a, sunt multi suporteri dornici de a ajuta clubul pe plan financiar atat cat pot, dar nu se gandesc la acest lucru acei oameni ce se numesc „OFICIALI”.

  1. Nu mai e Intuneric la Bacau. Trebuia sa ramana Schiopu, deoarece a venit Vraciu. Totusi, lui Stirbu nu are ce sa-i mai faca. Echipa nu s-a Predoiu. Stranieri: Ungureanu, Rusu, Sascau. Cl.Tudor e (tot) un Oltean. Jocul poate fi ajutat prin rugaciunile lui Popa si Adascalitei. Credeam ca SC Bacau II in „B urca”, dar se pot alege cu Tutu si Belecciu. Luncanu e mai acomodat cu gazonul decat Petrariu. A disparut si regimul de teroare al lui Husein. Cronicarii nu mai au nimic comun cu echipa; dupa Costin a plecat si Miron (disparand ceea ce a fost Miron – Costin). Echipa sa nu se caine (avandu-l pe Cainari), deoarece Ta BAN poate sa-si revina. Nu trebuie sa se joace la pariuri, atat timp cat e LOZneanu. Anul trecut, pe unii ii durea in Curiliuc, altii erau de genul „Ni codim”. Poate va fi mai bine anul asta. Nu ca la „Teatrul de comedie Tanase”. Vremea se poate schimba brusc, asa ca poate veni Furtuna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.