Handbal masculin, Cupa EHF / Reacții după tragerea la sorți

conferinta mateo garralda (15)
Atât antrenorul Mateo Garralda, cât și managerul Puiu Ciobanu, au fost de acord că Știința Municipal Dedeman Bacău este favorită la calificarea în turul al treilea preliminar al Cupei EHF. ”Chiar dacă nu știm nimic despre echipele din Anglia și Olanda, cred că avem un lot care să ne permită să trecem de acest tur preliminar. Sigur că suntem favoriți, dar trebuie să fim precauți. Ne vom califica dacă vom da 100% din punct de vedere fizic și mental, dar dacă nu ne vom trata serios adversarii am putea avea probleme”, ne-a declarat antrenorul Mateo Garralda.

”Nu-mi făceam probleme pentru primul tur și nu mă refer neapărat la proverbialul nostru noroc, însă eu sunt sigur că, în acest sezon, vom ajunge din nou în grupe. Chiar dacă nu va fi floare la ureche, cred că formația olandeză nu ne va opune o foarte mare rezistență. În ce privește turul al treilea preliminar, mi-ar plăcea să picăm cu suedezii care ne-au eliminat anul trecut și să-i scoatem, să ne răzbunăm și ar fi un mare câștig pentru noi. Mi-aș fi dorit o echipă mai tare din primul tur, fiindcă o echipă puternică te mobilizează mult mai bine și oferă un spectacol mult mai bun publicului, care este cel ce contează în primul rând”, a precizat managerul Puiu Ciobanu pentru site-ul nostru.

2 comentarii la „Handbal masculin, Cupa EHF / Reacții după tragerea la sorți”

  1. Asta Era treaba… Sa stim cine face pregatirea fizica. Poate trebuie sa ne spuna ce mananca, si programul din timpul saptamanii. Penibil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.