Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău s-a înscris în campionat

Sport Club Bacau - Gloria Buzau 18
Divizionara secundă Sport Club Bacău nu a mai plecat în cantonament și se confruntă în continuare cu serioase probleme financiare, cum ar fi salarii neplătite pe câteva luni. Cu toate acestea, directorul sportiv Remus Pozînărea a anunțat că a înscris echipa în campionatul viitor. În plus, gruparea băcăuană a solicitat Federației Române de Fotbal aprobarea pentru a-și disputa partidele de pe teren propriu pe stadionul ”Letea”. “Probabil că vom primi o inspecție de la Federație, care ne va indica ce îmbunătățiri să aducem, pentru ca stadionul să poată fi omologat pentru Liga a II-a”, a declarat Pozînărea pentru Ziarul de Bacău.

În ceea ce privește situația financiară a echipei, directorul sportiv al SC Bacău a declarat pentru aceeași sursă că a primit semnale pozitive vizavi de continuarea proiectului, cel puțin în privința participării în campionatul eșalonului secund. ”Rămâne ca Primăria să hotărască felul în care va continua proiectul, adică suma alocată, persoanele care vor răspunde și, eventual, noul obiectiv al formației”, a precizat Remus Pozînărea.

6 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău s-a înscris în campionat”

  1. Dar pana acum cine a raspuns? Puteti da date concrete cu nume,prenume si cifre rulate? Se cauta alti lupi stapani la stana?

  2. Daca echipa face performanta poate sa puna si cu bilet la intrare..o suma modica.Pe Letea sunt conditi mai bune de joc decat pe Aerostar…tribunele sunt renovate..cat de cat e mai bine.

  3. pe pozinarea de ce nu l-au saltat?ca face parte din aceeasi sleatca de mafioti.ce mai asteapta?suntem de rasul curcilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.