Fotbal, Cupa României / Aerostar Bacău a avansat în faza a doua

Aerostar Bacau - CSM Moinesti
Miercuri au fost programate partidele primei faze a Cupei României, ediția 2014-2015, în care au evoluat și două echipe din județul Bacău. Reunită luni în vederea pregătirilor pentru noul sezon, Aerostar Bacău s-a deplasat la Bârlad pentru partida cu o echipă cu un nume pitoresc din Liga a IV-a a județului Vaslui, Vitis Șuletea. Băcăuanii s-au impus cu 5-1, calificându-se în faza următoare a competiției.
CSM Moinești, în schimb, a fost eliminată, după ce a pierdut cu 0-4 la FC Panciu. De altfel, se pare că gruparea pregătită de Sorin Trofin se confruntă și cu probleme financiare, depunând o cerere de înscriere în Liga a IV-a.

Faza a doua a Cupei României va avea loc pe 30 iulie, atunci când e foarte probabil ca Aerostar Bacău să evolueze pe terenul celor de la FCM Dinamo Onești, calificați fără joc în această etapă.

2 comentarii la „Fotbal, Cupa României / Aerostar Bacău a avansat în faza a doua”

  1. Aerostar: Petrache – S.Ichim, Patriche, Magirescu, Dobarceanu – Em.Apostu. Leonte, G.Ichim, Sarbu – Al.Negru, I.Furtuna. Au marcat: Al.Negru (2), I. Furtuna (2), Leonte. Patriche si Dobarceanu au avut cate o bara.
    Rezerve: N.Darie, Balan, Gheorghe, Nutu, Ghindea, Ardei.
    Trebuie vazut ce misca SC Bacau. Daca nu se descurca, Aerostar va trebui sa preia „rolul” de reprezentant(a) a(l) judetului si municipiului Bacau.
    Hai, Bacaul !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.