Volei feminin / Ioana Baciu a semnat pe 2 ani cu echipa campioană

Ioana Baciu
Știința Bacău i-a găsit înlocuitoare Roxanei Bacșiș, care a semnat în această vară cu CSM București. Campioana României la volei feminin a înregimentat-o pe Ioana Baciu (universal, 24 de ani, 1,84 m), conform site-ului blocaut.ro, nu și conducerii clubului băcăuan, foarte secretos când vine vorba de transferuri. Componentă a echipei naționale a României, noua voleibalistă a Științei a mai evoluat în trecut la CSU Medicina Târgu Mureș și Dinamo Romprest București și a mai negociat cu gruparea pregătită de Florin Grapă în vara trecută.
Ioana Baciu este a doua jucătoare nouă adusă de campioană pentru sezonul viitor, după transferul moldovencei Tatiana Lupu. Următoarele ținte ale lui Florin Grapă sunt legate, probabil, de acoperirea posturilor de coordonatoare și trăgătoare.

4 comentarii la „Volei feminin / Ioana Baciu a semnat pe 2 ani cu echipa campioană”

  1. Asta da transfer reusit , speram ca se va integra foarte bine in echipa si cu ea sa putem lua si urmatorul titlu de campioana al Romaniei . Multa Bafta !!!

  2. Cel mai bun transfer al stiintei , inca odata D-l Grapa se dovedeste a fi un extraordinar strateg , salutam actuala si viitoarea campioana a Romaniei , Stiinta Bacau !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.