Apatie și degringoladă / SC Bacău – Unirea Slobozia 0-1 (0-1)

SC Bacau - Unirea Slobozia
Patru înfrângeri consecutive a adunat Sport Club Bacău în play-off. Miercuri, echipa pregătită de Viorel Tănase a pierdut acasă cu Unirea Slobozia, golul oaspeților fiind înscris de Soare, în minutul 5, care a speculat starea de visare a defensivei adverse după un corner.
Băcăuanilor li s-a refuzat un penalty în minutul 38, când portarul Oprea l-a doborât în propriul careu pe singurul fotbalist al gazdelor care a jucat ceva, Căinari. În repriza secundă, ”Tase” a comis-o din nou cu schimbările, asta după ce l-a titularizat din nou pe Bogdan Rusu, cel mai slab jucător de pe teren. Deși a admis că a suferit o înfrângere rușinoasă, pe care și-a asumat-o, Viorel Tănase a spus că niciodată nu-și va da demisia.

SC BACĂU: Oltean – Mihălăchioae, Burcă, Dumitriu, Sascău – Căinari, Taban (80 Strugariu), Cl. Tudor, Hurdubei – B. Rusu (68 Husein), B. Ungureanu (58 Predoiu). Antrenor: Viorel Tănase.

UNIREA: Oprea – Stan, Fl. Tudorache, Hristian, C. Toma (53 E. Nanu) – R. Soare, Ivaşcă (80 Coconașu) – O. Ursu (58 Ibrian), Bolat, M. Florea – Jianu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Arbitru: Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte). Asistenţi: Stelian Slabu (Braşov) şi Gabriel Bârjac (Zalău).

5 comentarii la „Apatie și degringoladă / SC Bacău – Unirea Slobozia 0-1 (0-1)”

  1. Sunt echipe in Liga a IV-a care joaca mai bine ca mortiii astia. Nu au treaba cu fotbalul. Sunt platiti ca sa ne faca de ras. RUSINE

  2. obiectiv indeplinit! pt o echipa din c,in primul sezon in b sa prinzi playoff,e destul de bine.. ce vreti mai mult? e adevarat ca s-au alternat jocurile bune,cu cele proaste..daca nu prindea batalia pt playoff…cautati o alta gaselnita… jucati voi,faceti voi echipa,antrenati voi..tot campionatul asta v-au deranjat victoriile si ati facut nunta la infrangeri..nu e v. tanase un super antrenor,dar atat cat a putut si-a facut treaba! locul 6 in primul sezon de b!

  3. Play-off prins la noroc si cu salarii platite la jucatorii de la alte echipe. Sa fim seriosi. Rezultatele au venit cum au venit. important e ca echipa nu joaca nimic si nu merita mai mult de liga 3. Se cheltuie bani pe ceva fals si fara viitor.

  4. Bergodi, cand Becali a vrut sa promoveze tineretul, a adus 3/4 din Steaua II, devenind practic o echipa de B ce juca si in cupele europene. Conteaza foarte mult antrenorul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.