Frații Bujor pleacă la HC Vaslui

Mihai si Gabriel Bujor
Aflați la final de contract, gemenii Mihai și Gabriel Bujor vor părăsi Știința Municipal Dedeman Bacău, cei doi semnând cu nou-promovata în Liga Națională HC Vaslui. ”Pentru mine viața merge mai departe la Vaslui, aici s-a încheiat un ciclu. Mulțumesc conducerii, domnului antrenor și băieților care au dovadă de un profesionalism maxim. Acestea au fost cele mai frumoase momente, chiar dacă nu am luat campionatul, am meritat victoria și să ne bucurăm de ea așa cum trebuie. Și Gabriel merge cu mine, sperăm să ne vedem sănătoși”, a declarat Mihai Bujor la finalul partidei cu HCM Constanța.

Referitor la partida de duminică seara, extrema Științei a spus: ”E greu acum de spus ceva, mulțumim suporterilor care au fost alături de noi din min. 1 până în min. 60, este o victorie muncită. N-a fost să luăm titlul, poate la anul va fi altceva. Eu nu cred că diferența s-a făcut aici, ci la Constanța. Dacă eram un pic mai atenți acolo, rezultatul de aici ar fi putut să ne aducă medaliile de campioni.”

2 comentarii la „Frații Bujor pleacă la HC Vaslui”

  1. e mai bine pt ei sa creasca jucand titulari la Vaslui si sa revina la Stiinta peste 1-2 ani sa intre direct titulari. Multumim pt perioada petrecuta aici si pt un exemplu de daruire !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.