Handbal masculin / Transfer de marcă din Spania pentru Știința MD Bacău

Josep Masachs Gelma
După antrenorul Garralda și interul dreapta croat Gorenac, Știința Municipal Dedeman Bacău a mai reușit un transfer pentru sezonul viitor. Gruparea băcăuană a semnat pe 2 ani cu extrema dreaptă Josep Masachs Gelma (n. 1983, 1,75 m, 70 kg.), jucător ce a evoluat în actuala ediție a Champions League pentru formația spaniolă Naturhouse La Rioja, înscriind 21 de goluri. De altfel, stângaciul spaniol a jucat în cea mai importantă competiție a cluburilor și în sezonul precdent, sub culorile celor de la Atletico Madrid, când a marcat 26 de goluri.

Josep Masachs Gelma a mai evoluat, de-a lungul carierei, la BM Granollers, Ciudad Real, Portland San Antonio și Caja Aragon, el fiind transferat la Știința la dorința viitorului antrenor al echipei băcăuane, Mateo Garralda, după cum ne-a informat managerul Ioan Ciobanu.

4 comentarii la „Handbal masculin / Transfer de marcă din Spania pentru Știința MD Bacău”

  1. sa speram ca si el si antrenorul si ceilalti care vor veni vor schimba fata acestei echipe in bine. mai asteptam inca un an poate vom deveni si noi campioni. mai stie cineva ce transferuri se zvonesc?

  2. Ar trebuii sa le acorde șanse mai mari jucătorilor crescuti in Bacău si aici ma refer la Moise , Butnaru , Liță si un portar foarte bun Bobeică Ciprian

  3. Tinerii la care faceti referire ar fi bine sa plece imprumut la echipe nou promovate sau mai slabe pentru a putea juca mai mult .
    O echipa care vrea titlu nu-si permite sa fcaa experimente cu asa multi tineri.
    Cel mai bine pentru ei sa joace mai multe meciuri in prima liga nu safie rezerve la Bacau si eventual sa joace 1-2 minunte .
    Si eu mi-as dori sa vedem in teren mai multi tineri crescuti la Bacau .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.