Fotbal, Liga a IV-a / Sport Club 2 Bacău, aproape de promovare

SC II Bacau - FCM Dinamo Onesti 3
Sâmbătă după-amiază, pe stadionul ”Letea”, s-a disputat derby-ul Ligii a IV-a băcăuane, între cele două echipe neînvinse ale campionatului, Sport Club 2 Bacău și FCM Dinamo Onești. Beneficiind de aportul mai multor jucători de la prima echipă (Savu, Adăscăliței, Luncanu, Strugariu, Husein, Curiliuc), ”satelitul” echipei de ligă secundă a obținut o victorie la limită, datorită unui autogol pe final de joc. Regulamentar, dar imoral, fiindcă nu prea e normal să promoveze o echipă care a evoluat în formula câștigătoare o singură dată. La toate acestea se adaugă și unele victorii la limită ale băcăuanilor, obținute în deplasare în prelungirile prelungirilor.

Oneștenii au avut o bară în debutul partidei, în timp ce gazdele au ratat un penalty prin Husein, tot în primele 45 de minute. Foarte bun a fost arbitrajul brigăzii formate din Emil Voicu, Alexandra Apostu și Marian Fridl. După 28 de etape, FCM Dinamo Onești are 73 de puncte din 26 de jocuri, în timp ce SC 2 Bacău are 71 de puncte din 25 de partide.
SC II Bacau - FCM Dinamo Onesti 1

SC II Bacau - FCM Dinamo Onesti 2

Un comentariu la „Fotbal, Liga a IV-a / Sport Club 2 Bacău, aproape de promovare”

  1. D-le, imi place abordarea si atitudinea din acest articol. „Regulamentar dar immoral”. Cam in baza acestei (frumoase) exprimari, in calitatea mea de microbist curios, i-am pus o intrebare unei personae (sus puse) ce stapaneste fenomenul : -de ce tine SC Bacau II , folosind mijloace ortodoxe dar mai ales neortodoxe, sa incheie campionatul pe locul 1 ?? Se stie locul I duce la un „baraj in trei” ptr promovare in L3. Printr-o eschiva demna de regretatul Toni Cojan, persoana imi sugereaza ca Onestiul nu merita sa mearga „la baraj” si, de fapt, nici nu poate, facandu-mi trimitere la Art.5 -„Principiile de promovare-retrogradare” al ROAF consolidate la data de 30 aug ’13 (disponibil pe site-ul FRF). Personal am concluzionat ca persoana cunoaste interesele ascunse privind posibila promovare a SC Bc II. Gandul m-a dus imediat la „manevrele ce le fac al’de Liviu Goian&co, cu sustinere de la Romica S., cu banii contribuabililor din Primaria Bacau. Poate nu este relevant ce sustin dar cred ca bacauanii nu-si doresc doua echipe, in L2 siL3, tinute pe banii publici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.