Volei feminin / Declarații complete la sosirea echipei campioane în Bacău

Stiinta Bacau, campioana Romaniei 2014
Campioana și deținătoarea Cupei României a ajuns duminică seara acasă, în formulă completă. Am profitat de ocazie pentru a lua câte o scurtă declarație tuturor jucătoarelor și antrenorului Florin Grapă.

Florin Grapă: ”E un sentiment plăcut și e bine că s-a încheiat la București, dar mi-aș fi dorit să jucăm meciul decisiv la Bacău, fiindcă anul trecut am avut o atmosferă fantastică. Spre surprinderea mea, au fost câțiva suporteri care au făcut efortul de a se deplasa la București pentru a ne încuraja și țin să le mulțumesc. Mă bucur, însă, și pentru victoria obținută pe terenul lui Dinamo, după ce ei spuseseră că au o echipă mai bună, iar noi n-avem nicio șansă.”

Denisa Rogojinaru: ”A fost senzațional. Per total, a fost un campionat mai greu decât cel precedent, primele patru echipe fiind echilibrate, de valori apropiate. În privința meciurilor cu Dinamo, toate sunt grele, au o încărcătură aparte. Important e că am știut să gestionăm foarte bine finalurile de set și cred că am scos în evidență foarte bine valoarea echipei.”

Roxana Bacșiș: ”Sunt foarte emoționată după acest succes. Au fost două sezoane excelente. Dinamo mi s-a părut mai puternică decât anul trecut. În orice caz, acesta a fost cel mai bun sezon al meu.”

Alexandra Sobo: ”Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm ambele trofee și anul acesta și sper ca lucrurile să stea la fel și în sezonul următor. Sunt bucuroasă că am avut din nou un lot competitiv cu care am cucerit medalia de aur. Cred că vom face o figură frumoasă și în Champions League.”

Sabina Miclea: ”Eu cred că meciul de sâmbătă a fost cel mai important, iar duminică am început mult mai bine tocmai pentru că am fost mai relaxate. Noi mai aveam o șansă, pe când adversarele noastre nu, iar acest lucru s-a văzut. Anul trecut am dat impresia că am obținut mai ușor titlul, dar Dinamo a fost mai competitivă anul acesta. Satisfacția mea este mai mare pentru că am contribuit și eu la câștigarea acestui titlu. ”

Mimi Sosa: ”A fost foarte greu, dar important pentru toată echipa e faptul că am câștigat. Vreau să mulțumesc galeriei care a fost alături de noi, ne-a ajutat foarte mult. Cel mai greu meci cu Dinamo a fost cel pe care l-am pierdut acasă, dar mă bucur că ne-am revenit și am luat titlul.

Katsiaryna Zakreuskaya: ”E al doilea titlu de campioană a României pentru mine, după cel cucerit cu Tomis. Sunt fericită că am ales să vin să joc la Bacău. Totul a fost în regulă aici, colectivul, orașul, sunt foarte fericită. Dinamo e o echipă puternică, a fost greu, dar e normal ca într-o finală să nu fie ușor.”

Monika Potokar: ”M-am simțit foarte bine la Bacău, am câștigat două trofee. Sunt fericită că s-a încheiat sezonul, dar vineri trebuie să mă prezint la echipa națională. Abia aștept să ajung acasă să mă odihnesc, pentru că a fost un sezon dificil. Am jucat și în Champions League, apoi ne-am atins obiectivele, de a câștiga ambele trofee interne. În ce privește cele mai bune meciuri ale mele, cred că în Champions League a fost cel cu polonezele, de acasă, iar în campionat, cel din finală de sâmbătă, câștigat de noi cu 3-2.”

Kim Staelens: ”Sunt foarte mândră de toată echipa, pentru că am câștigat totul din nou. Sunt foarte fericită, deși aș fi preferat să câștigăm titlul pe teren propriu.”

Crina Bălțatu: ”Am câștigat în fața unei echipe bune, am câștigat în fața echipei Dinamo, iar asta înseamnă pentru noi mai mult decât orice. Nu mi s-a părut o mare diferență față de titlul precedent, fiindcă eu cred că și noi am fost mai puternice, dar și Dinamo s-a întărit. Echipele au fost echilibrate și important e că am câștigat din nou cupa și campionatul, iar asta înseamnă foarte, foarte mult pentru noi.”

Lucia Gaido: ”Sunt fericită pentru că, la al doilea sezon la Știința, am câștigat cupa și campionatul, e un sentiment incredibil. Eu și Mimi Sosa ne simțim aici ca acasă.”

Mihaela Herlea: ”Important e că am rămas tot timpul o echipă, indiferent de cine a fost în teren. Dinamo mi s-a părut mai bătăioasă decât anul trecut, și-au dorit mai mult, dar finalul a fost al nostru și asta e cel mai important.”

Marina Vujovic: ”A fost un sezon încununat de succes, cu două trofee, așa că n-am de ce mă plânge. Pentru mine a fost o schimbare majoră să vin să joc aici, dar a fost în regulă în cele din urmă.”

4 comentarii la „Volei feminin / Declarații complete la sosirea echipei campioane în Bacău”

  1. CAMPIOANELOR !!! FELICITARI SI TOT RESPECTUL ! SA RAMANETI IN CONTINUARE ACEEASI MARE SI FRUMOASA ECHIPA !

  2. EXTRAORDINARA VICTORIE. BRAVO STIINTA . FELICITARI SI SUCCESE MULTE PE VIITOR. CATE DIN ACESTE CAMPIOANE VOR RAMANE SI PT URMATORUL SEZON?

  3. Poate primaria inchiriaza un autocar sa fie plimbate prin centru…sa primeasca aplauzele de la bacauanii!

  4. daca nu inchiriaza,eu zic ca mai usor ar fi ca la un meci de handbal care urmeaza,sa se faca o premiere a echipei.din pacate cred ca mare lor majoritate sunt in vacanta deja.oricum se pare ca multe dintre jucatoare posibil sa plece de la Stiinta.le multumim tuturor !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.