Handbal, juniori II / CSM Bacău a ocupat locul 4 la Internationales Biberacher Osterturnier

TSB Horkheim - CSM Bacau
Handbaliștii juniori II de la CSM Bacău au avut o evoluție onorabilă la turneul internațional desfășurat în localitatea germană Biberacher. În faza grupelor, elevii profesorilor Gabriel Armanu și Ionel Gîrlescu au terminat la egalitate cu TSB Horkheim (15-15) și au obținut două victorii, 16-12 cu Frisch Auf Goppingen și 15-8 cu MTG Wangen. Băcăuanii s-au clasat pe locul 2 în grupă și au evoluat în sferturi contra celor de la TSV Ismaning, în fața cărora s-au impus cu 14-10.

În semifinale, CSM Bacău s-a reîntâlnit cu TSB Horkheim, cu care remizase în grupă. Deși au revenit spectaculos de la 0-4 și au condus la un moment dat cu 10-8, tinerii handbaliști băcăuani au cedat pe final, pierzând cu 11-13. Luni, în finala mică, echipa băcăuană a jucat cu SG Pforzheim/Eutingen, pierzând cu 11-17, clasându-se în final pe locul 4. La categoria juniori II au participat 20 de echipe, printre care și naționala U17 a Elveției. Partidele s-au disputat cu reprize-blitz de 15 minute, jucătorii neavând permisiunea de a utiliza clister. CSM Bacău a avut în alcătuire exclusiv jucători născuți în 1998, aflați în primul an al acestei categorii.

Handbaliștii pregătiți de Gabriel Armanu își vor continua pregătirile pentru turneul final al campionatului național, programat la Bacău, în perioada 21-25 mai.

Un comentariu la „Handbal, juniori II / CSM Bacău a ocupat locul 4 la Internationales Biberacher Osterturnier”

  1. Da.Ca si participare-i OK.Dar stiti ce spun comentariile pe site-ul competitiei.Ca rar se vede o asemenea „atitudine” a antrenorilor romani in materie de galagie si o asemenea „atitudine” fata de jucatori , care sunt numai niste copii la nivelul asta.
    Dar daca romanii nu sunt nemti, poate merge asa…Sa le uram succes la turneul final.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.