Declarații după partida Știința MD Bacău – Steaua București 34-29

Conferinta de presa Stiinta bacau - Steaua
Ştefan Laufceac: „A fost ultimul meci din sezonul regulat, noi am venit la Bacău mai mult pentru a pregăti meciurile din play-out. Ne-a lipsit Szoke, am fost nevoiţi să jucăm 55 de minute cu 2 pivoţi şi echipa din Bacău s-a prins destul de repede. Cred că până la urmă a fost un joc bun, atât pentru noi, dar mai mult pentru Bacău, care şi-a îndeplinit obiectivul de a câştiga cele 3 puncte. Sper că publicul a fost mulţumit de spectacolul handbalistic pe care i l-am oferit. Pe noi ne aşteaptă o săptămână şi jumătate de pregătire, deocamdată nu se ştie dacă vom juca cu CSM Bucureşti sau cu Suceava, dar noi ne pregătim să jucăm cu oricare dintre cele două. Nu avem nici o preferinţă, obiectivul nostru este ocuparea locului 7. Sperăm ca totul să meargă bine şi să nu ne accidentăm în următoarea perioadă. Urăm şi Bacăului succes în play-off. Cred că Bacăul are o echipă mai bună decât cei din Tg.Jiu, însă prin modul cum se desfăşoară acest play-off s-ar putea să fie greu. Degeaba joci un sezon întreg să fii pe un loc cât mai bun şi primul meci să îl joci în deplasare, mi se pare ciudat. Va fi un meci greu pentru ei, sunt sigur că şi Pandurii vor profita de faptul că au primul meci acasă, dar şansele sunt aproximativ egale. Să sperăm că toate meciurile din play-off si play-out se vor juca doar pe teren, nu şi în culise.”

Iulian Stamate: „Meciul de azi a fost unul în care am vrut să testăm diverse sisteme de atac şi de apărare, mai ales prin prisma faptului că avem nişte accidentaţi şi suntem destul de puţini. Am întâlnit o echipă foarte bună, foarte puternică, bine aşezată în teren, iar acest lucru ne ajută să tragem nişte concluzii înainte de play-out. Pentru locul din clasament nu mai conta deloc meciul acesta, dar asta nu înseamnă că nu am vrut să îl câştigăm. Totuşi, mai importantă a fost pregătirea pe care am câştigat-o în urma acestui meci. Un meci foarte bun, cu o uzură fizică destul de mare şi un antrenament foarte bun din acest punct de vedere. Sperăm să ne refacem forţele până la primul meci din play-out. Nu am nici o preferinţă, chiar consider că Suceava si CSM-ul sunt de valori egale şi nu e nici o diferenţă. Eu mizez pe victoria Bacăului cu Pandurii, deoarece au şi un plus de efectiv, de valoare a lotului, de valoare individuală a fiecărui jucător şi chiar dacă primul meci va fi la Tg.Jiu cred că vor reuşi să se califice.”

Sorin Bîrză : „Din punctul meu de vedere, astăzi a fost un meci de muncă, ambele echipe au muncit foarte mult. A fost un antrenament bun şi îi felicit pe toți jucătorii, s-au luptat foarte bine. Lor le-a lipsit Szoke, nouă Ghiţă, Iancu are încă sechele de la accidentarea de la lot, Tevzazde e şi el accidentat. Nu pot să spun foarte multe despre meciul acesta, toţi ne gândim la meciurile cu Tg.Jiu din play-off. Vom avea o săptămână grea, vom pleca chiar în ziua de Paște şi vom încerca să câştigăm încă din primul meci. În prima repriză, pe faza defensivă au fost nişte nesincronizări mari. Aici pot să aduc vorba de Celestin, de câteva ori nu a ieşit, a stat retras. Au scăpat pivoţii adverşi de foarte multe ori din marcaj, însă repriza secundă a fost ceva mai bună.”

Dragoş Iancu : „În meciul de astăzi, am încercat să testăm cât mai multe pentru meciul cu Tg.Jiu. Cred că am început mai greu, deoarece am fost plecaţi la echipa naţională, am făcut doar două antrenamente, însă acest lucru nu este o scuză. Am încercat să ne distanţăm cât de mult am putut pentru a nu avea probleme pe finalul jocului. Echipa Steaua este o echipă bună, cu jucători buni şi şi-au dorit să ne arate că pot mai mult şi chiar au venit să câştige. M-a afectat enorm rezultatul din Finlanda, am avut o cădere, dar am încercat să trec peste asta şi să nu intru la meciul cu Steaua cu gândul la ratarea calificării. Sperăm ca la Tg.Jiu să facem o partidă mult, mult mai bună decât cea din campionat şi dacă tot plecăm în prima zi de Paști, măcar să nu plecăm degeaba. Nu este imposibil să câştigăm în deplasare, am mai câştigat şi acum 2 ani. Sperăm ca primele două meciuri să fie şi două victorii. ”

4 comentarii la „Declarații după partida Știința MD Bacău – Steaua București 34-29”

  1. Cred ca va fi o vara incendiara daca nu se ia titlul … Birza ar trebui sa mai lucreze la motivat jucatorii, daca il critici pe Celestin in public n-o sa joace mai bine … putea sa ii zica ce a gresit in vestiar nu in fata presei … de ce nu a binevoit Colin sa vina la conferinta de presa ?

  2. care ar fi acele motive obiective…unul ar fi ca va pleca de la bacau dupa terminarea play off=ului…ghita in franta, paunica la vaslui…shota automat si el…si se aud zvonuri cum ca ar veni antrenor strain cu vreo cativa jucatori….sau inca nu se stie nimic inca despre pregatirile pt urm campionat….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.