Volei feminin, Divizia A1 / Știința a învins la Târgu Mureș și s-a calificat în finală

Stiinta Bacau - CSU Medicina Tg. Mures 13
Campioana României la volei feminin și-a confirmat statutul de favorită în semifinala cu CSU Medicina Târgu Mureș și a obținut calificarea în finală după numai trei meciuri. După cele două victorii obținute la Bacău, voleibalistele pregătite de Florin Grapă au pierdut primul set al partidei disputate miercuri, la Târgu Mureș. N-a fost decât un foc de paie, fiindcă Kim Staelens și compania au pus imediat lucrurile la punct. Știința s-a impus cu 3-1 (-22, 18, 18, 11) și așteaptă de-acum să afle numele echipei pe care o va întâlni în finală.
”A fost un meci ceva mai bun decât al doilea de la Bacău, într-o sală incomodă, care nu ne place. Ne-a mers mai bine blocajul și, în anumite momente, am servit bine, ca o echipă care știe ce vrea”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.

Formula de bază a Științei a fost cea cu care s-a încheiat meciul 2 de la Bacău: Kim Staelens, Roxana Bacșiș, Alexandra Sobo, Mimi Sosa, Katya Zakreuskaya, Denisa Rogojinaru, Marina Vujovic – libero. Au mai jucat: Sabina Miclea, Monika Potokar și Mihaela Herlea.

În cealaltă semifinală, Dinamo Romprest București a câștigat meciul 3 de la Blaj cu 3-2, după ce gazdele au condus cu 13-7 în tie-break, dar oaspetele au punctat de 7 ori consecutiv !

10 comentarii la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința a învins la Târgu Mureș și s-a calificat în finală”

  1. Felicitari campioanelor!
    Personal mi-ar place Dinamo in finala deoarece cu siguranta ar fi meciuri cu incarcatura mai speciala.

  2. Vreau sa ii transmit domnului Grapa care afirma ca nu ii place sala de la Tg. Mures ca special pentru echipa din Bacau o sa jucam in campionatul urmator in Sala Polivalenta , acolo conditiile sant foarte bune , o sa le inghete mainile la fete si o sa fie foarte frig dar nu imi fac probleme deoarece dansul este obisnuit doar v-a avea conditiile care le are si la Bacau !!! BAFTA IN MECIURILE URMATOARE SI CHIAR IMI DORESC CA ECHIPA DIN BACAU SA FIE CAMPIOANA CA MERITA !!!

  3. Draga ramona,dar nu e pacat la echipa pe care o aveti sa jucati in cutia aia de sala,cand aveti o sala polivalenta atat de frumoasa??

    1. o sala polivalenta foarte frumoasa??? dar conditiile ??? cand e frig , fetele se antreneaza cu manusi dar nu conteaza ,…. conteaza doar sa fie mare ….. hai ca asta e culmea ….. habar nu au unii ce vorbesc …… vara te sufoci ….. iar in ” cutia noastra de chibrite ” exista si caldura si aer conditionat …. dar ma bine le intrebati pe fetele de la echipa Bacau daca le place….. stiu care e raspunsul pentru ca le-am intrebat eu !!!

  4. Fetele de aur vor juca finala cu alba-blaj ,dinamo va avea soarta echipei feminineTomis Constanta???..STIINTA BACAU va castiga finala !.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.