Fotbal, juniori A / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava 5-0 (2-0)

SC Bacau - LPS Iasi (4)
După cum era de așteptat, juniorii A ai Sport Club Bacău s-au impus fără probleme pe teren propriu în compania lanternei roșii a seriei, Rapid CFR Suceava, încălzindu-și motoarele pentru meciul decisiv de duminică, de pe terenul celor de la LPS Iași, care le poate aduce băcăuanilor calificarea în următoarea fază a competiției.
Meciul de miercuri a fost dominat de Sport Club de la un capăt la altul, gazdele impunându-se ”doar” cu 5-0, ratând și o sumedenie de ocazii. Tinerii fotbaliști băcăuani au început meciul agresiv și, după câteva acțiuni ale lui Silviu Vlad pe partea stângă, ce au dat emoții apărării adverse, a venit și deschiderea scorului. Strugariu a centrat de pe partea dreaptă, iar Aghirculesei, nemarcat în careu, a înscris frumos din plonjon cu capul. Puțin mai târziu s-a făcut 2-0, după șutul imparabil al lui Strugariu de la 20 de metri, portarul sucevean rămânând fără reacție. Spre finalul reprizei, băcăuanii au atacat în valuri și au mai ratat ocazii importante prin Filip și Belecciu, care au trimis în bară, prin Măcălău, care a ratat incredibil din 6 metri, dar și prin același Strugariu, ale cărui șuturi au fost apărate de portarul oaspeților. Singura ocazie a sucevenilor s-a petrecut în prima repriză, dar Macarie a scos din situație de 1 la 1 cu atacantul advers.

În a doua repriză, oaspeții nu au mai contat în joc, iar băcăuanii au mai punctat de 3 ori. Primul a fost Măcălău, servit excelent în careu de noul intrat Oancea, pentru ca, mai apoi, alți doi jucători intrați pe parcursul reprizei secunde să închidă meciul: Turcu a reluat în poartă o minge respinsă de portar la un șut al lui Aghirculesei, iar Generalu a marcat cu capul în urma unui corner. Și o ultimă precizare: Viorel Tănase a apărut pentru prima dată în acest an la un meci al juniorilor băcăuani, dar a stat doar o repriză. De altfel, el a reușit performanța să nu vadă niciun meci întreg al generației de mâine a fotbalului băcăuan.

SC Bacău: Macarie – Nicodim, Belecciu (Generalu), Pavel, Dănilă – Filip (cpt.), Răican (Varga) – Aghirculesei, Strugariu (Oancea), Vlad (Turcu) – Măcălău. Antrenor: Giani Florian.

Un comentariu la „Fotbal, juniori A / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava 5-0 (2-0)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.