Fotbal, Juniori A / Remiză albă pentru SC Bacău la Suceava

SC Bacau - LPS Iasi (8)
Juniorii A de la Sport Club Bacău au remizat duminica la Suceava, 0-0, pe terenul celor de la LPS din localitate, la capătul unui meci dur și pe contre. Prima repriză a fost echilibrată, însă terenul impracticabil le-a dat bătăi de cap ambelor formații, care nu au izbutit să construiască acțiuni periculoase pentru cele două porți. Singurele faze importante au fost o bară a sucevenilor din lovitură liberă și un penalty clar ca lumina zilei neacordat pentru băcăuani, când Lupu a fost încălecat în careu de doi fundași adverși.

A doua repriză a fost, de asemenea, una mediocră, tot cu puține șanse de gol de ambele părți, cea mai mare irosind-o băcăuanul Nicodim, care a primit o centrare de pe partea stângă și a șutat din 9 metri direct în fundașii Sucevei. Un nou episod controversat s-a petrecut la ultima fază a partidei, atunci când băcăuanii au cerut din nou lovitură de la 11 metri, după ce Filip a încercat să salte mingea peste unul dintre fundașii suceveni, acesta oprind în mod clar și intenționat mingea cu ambele mâini, însă arbitrii din Iasi au închis și au fluierat finalul partidei. De altfel, brigada de arbitri ieșeană a avut o prestație slabă, fiind depășită de joc, luând o mulțime de decizii eronate în ambele direcții, în afara celor două penalty-uri neacordate oaspeților. Ne întrebăm, însă, ce-au căutat arbitri din iași la un meci al unei echipe aflate în luptă directă pentru locul 2 cu o formație din același oraș.

SC Bacău: Macarie – Măcălău, Generalu, Pavel, Dănilă – Filip, Dima (Nicodim) – Aghirculesei (Turcu), Răican, Vlad – Lupu (Enea). Antrenor: Giani Florian.

Este un egal care ține echipa băcăuană în lupta pentru primele două locuri, cu condiția să câștige ultimele două jocuri, acasă cu Rapid CFR Suceava și în deplasare, la LPS Iași.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.